• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Carrosseriezagen

Lees meer

Carrosseriezaag kopen

Carrosseriezaag is een krachtig apparaat voor het zagen van carrosseriedelen en auto-onderdelen. Met een carrosseriezaag zaagt u makkelijk en snel door iedere carrosserie heen. Hiermee snijdt u moeiteloos door dubbel plaatwerk, dorpels, deurpanelen en het chassis van de auto. In ons assortiment hebben we verschillende carrosseriezagen; van pneumatische tot elektrische en op accu!

Pneumatische Carrosseriezaag voor perslucht

Onze pneumatische carrosseriezagen zijn krachtige zaagmachines die aangedreven worden door perslucht vanuit de compressor. Carrosseriezagen op perslucht zijn enorm krachtig maar maken door de compressor veelal meer geluid tijdens het gebruik ervan. Deze perslucht carrosseriezagen hebben een softgrip handgreep waardoor er comfortabel gezaagd kan worden!Losse zaagjes voor carrosseriezaag

Heeft u een carrosseriezaag en wilt u hiervoor losse zaagjes kopen? Bij ons koopt u naast de zaagmachine zelf, ook losse carrosseriezaagjes die passen in de zaag. Deze carrosseriezaagjes zijn te koop in diverse vertandingen, soorten en maten. Hierdoor heeft u altijd het juiste zaagje voor iedere klus. Een carrosseriezaag mag niet ontbreken in uw plaatwerkerij, schadebedrijf of werkplaats. Maak het uzelf en uw medewerkers niet te moeilijk, en kies voor het gemak van een carrosseriezaag!

© Car Repair Online Products