• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Blaaspistolen & stofspuiten

Op zoek naar een blaaspistool? In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten stofspuiten en blaaspistolen, zowel met een lange als korte blaasmond. Met een blaaspistool blaast u eenvoudig stof, vuil en water weg. Voorkom schade aan uw lak door stof, water of vuil door gebruik te maken van een stofspuit met rubber blaasmond tijdens het wegblazen.

Lees meer

Producten 1-24 van 27

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
Pagina van 2
per pagina

Blaaspistolen & Stofspuiten

Blaaspistolen worden ook wel stofspuiten genoemd en zijn enorm populair in garages, schadeherstelbedrijven, poetsbedrijven en Car Detailing bedrijven. Met een stofspuit kan water, losliggend vuil en stof makkelijk van de auto, werkplek of uit kieren en naden gespoten worden. Bij CROP heeft u een ruime keus uit verschillende blaaspistolen. Van stofspuitjes met een korte blaasmond, tot blaaspistolen met een hele lange mond voor de moeilijk bereikbare plekken.

Waar wordt een blaaspistool voor gebruikt?

Stofspuit wordt gebruikt voor het wegblazen van stof, water en vuil van ieder oppervlak. Doordat het blaaspistool wordt aangesloten op de compressor, kan er op een krachtige manier perslucht gespoten worden waarmee stofdeeltjes, losliggend vuil en water van oppervlakken en uit kieren en naden gespoten worden.

Spuit voor het wegblazen van stof, water en vuil

Wilt u op een makkelijke manier stof, water of vuil wegblazen zonder in contact te komen met het oppervlak? Dan is het blazen met een stofspuit voor u de beste keus! Een stof-blaaspistool stelt u in staat om losliggend vuil, stof en water uit kieren, naden en op auto's makkelijk weg te blazen zonder dat u de auto aan hoeft te raken. Hierdoor werkt u makkelijk, snel en voorkomt u eventuele krassen in de lak.

Venturi blaaspistool

Venturi is een speciaal droogblaaspistool dat gebruikt wordt voor het sneller drogen van lak en verf. Door een Venturi blaaspistool op de lak te zetten, wordt de droogtijd verkort waardoor de verf eerder uitgehard is. Een Venturi pistool bevat een speciale constructie die zorgt voor een hogere luchtstroom en, indien gewenste, verstelt kan worden.

Stofspuit met rubber blaasmond

Stofspuiten met een rubber blaasmond zijn speciaal ontwikkeld om de lak van de auto niet te beschadigen tijdens het spuiten van perslucht. Wanneer u het blaaspistool gebruikt, kan het voorkomen dat de blaasmond per ongeluk tegen de auto aan komt. Hierdoor ontstaat de kans dat er krassen in de lak komen of deze zelfs ernstig beschadigd. Dit voorkomt u door een stofspuit te gebruiken met een rubberen blaasmond. Het rubber beschadigd de lak niet!

Blaaspennen voor perslucht

Blaaspennen zijn zijn stofspuitjes die de vorm van een pen hebben. Een blaaspen wordt net zoals een blaaspistool, aangesloten op de perslucht vanuit de compressor. De lucht blaast door de pen waardoor u nauwkeurig en op moeilijk bereikbare plekken het stof, water of vuil kan wegblazen. Wij hebben diverse blaaspennen in ons assortiment; zowel met als zonder rubber spuitmond.

Blaaspistool met lange spuitmond

Heeft u een vrachtwagen, camper of ander hoog oppervlak waar u het stof, water of vuil wilt wegblazen? Dan zijn onze stofspuiten met lange blaasmond voor u de beste keus! Deze blaaspistolen hebben een spuitmond van minimaal 1 meter waarmee u tot wel de hoogste, en moeilijk bereikbare plekken, kunt bereiken!

Stofspuit kopen?

Wilt u een spuit kopen voor het wegblazen van stof? Op Nonpaints.com heeft u een uiterst ruime keus uit diverse blaaspistolen in verschillende groottes, soorten en materialen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste spuit? Neem dan contact op met onze productspecialisten; wij helpen u graag verder bij het vinden van het juiste pistool.

© Car Repair Online Products