• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Bandenpompen

In een garage, werkplaats, autobedrijf of magazijn is een bandenpomp onmisbaar. Wij hebben een ruim assortiment aan geijkte, analoge en digitale bandenpompen. Denk hierbij aan pompen voor de auto, bestelbus, vrachtwagen, motor of een ander voertuig. Al onze bandenpompen zijn TÜV en CEE gecertificeerd. 
Lees meer

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
per pagina

Bandenpomp voor Auto

Bandenpomp wordt gebruikt voor het oppompen van autobanden en andere rubber banden. Een Auto Bandenpomp is een gereedschap dat in geen enkele werkplaats of garage mag ontbreken. CROP heeft een groot assortiment aan verschillenden bandenpompen voor het oppompen van de banden van auto's, bestelbussen, vrachtwagens, caravans, scotoers of andere voertuigen. Van prijstechnisch gunstige pompen tot professionele bandenpomp die geijkt zijn en officieel CEE goedgekeurd.

Wat doet een bandenvulpomp?

Bandenpomp voor de auto zorgt er voor dat er lucht in de banden van een auto gepompt worden. Een bandenvulpomp worden aangesloten op de compressor waar hij de perslucht vandaan haalt. Dankzij de manometer die op de bandenpomp zit, kunt u nauwkeurig de luchtdruk in het aantal Bar aflezen die op dat moment in de band zit. Hierdoor weet u precies op hoeveel Bar de band staat en hoeveel lucht u nog in de banden moet pompen.

Wat voor bandenpompen zijn er te koop?

Op de markt zijn veel verschillende soorten bandenpompen te koop. Van prijstechnisch voordelige pompen tot dure bandenpompen voor professioneel gebruik. Naast prijs heft u tevens de keus uit geijkte bandenpompen, analoge of bandenpompen met een digitale manometer voor het aflezen van het aantal Bar. Bij Nonpaints.com heeft u de keus uit alle soorten en uitvoeringen. Hierdoor zit er altijd wel een bandenvulpomp bij die voldoet aan uw wensen.

Geijkte bandenpomp voor werkplaats

In sommige gevallen is een bandenspanning tot op de decimalen van essentieel belang. Het is dan ook belangrijk dat de bandenspanning volledig klopt met wat de manometer van de bandenpomp aangeeft. Binnen het assortiment van CROP verkopen wij bandenpompen met een geijkte meter. Door een geijkte bandenpomp te gebruiken kunt u altijd de juiste spanning aflezen. Dit is met name van groot belang wanneer de wielen TÜV gcertificeerd zijn.

Analoge bandenpomp

Een analoge bandenpomp is een vulpomp voor autobanden die het meest gebruikt wordt in garages en werkplaatsen. Deze bandenvulpompen hebben een analoge manometer waarop u de bandenspanning kunt aflezen met een naald. Analoge bandenpompen zijn prijstechnisch gunstige pompen van degelijke en sterke kwaliteit.

Digitale bandenpomp

Een bandenpomp met digitale manometer geeft u in één oogopslag een duidelijk beeld van de actuele bandenspanning in het aantal Bar in de autoband. Dankzij de digitale meter heeft u een nauwkeurig beeld van de werkelijke bandenspanning. Een digitale bandenspanningspomp is veelal een duurdere pomp in vergelijking met anderen vanwege zijn digitale meter. Qua functionaliteiten is deze exact hetzelfde.

Bandenspanning is van essentieel belangDe juiste bandenspanning is voor iedere automobilist ontzettend belangrijk. Voor een optimale wegligging van uw auto is de spanning van uw banden van levensgroot belang. Naast een optimaal weggedrag zorgt de juiste bandenspanning ook voor een lager brandstofverbruik en verminderde slijtage aan uw banden. Tot slot brengt de juiste bandenspanning ook veiligheid met zich mee. Controleer daarom regelmatig de bandenspanning van uw auto met een bandenspanningsmeter of bandenpomp met manometer.

Bandenspanningsmeter voor auto

Bandenspanningsmeter geeft u de mogelijkheid om snel en makkelijk de actuele spanning in uw autobanden te meten. Met een bandenspanningsmeter kunt u zelf de spanning in de banden van uw auto controleren, waardoor u nooit met een platte of lege band komt te staan. De juiste bandenspanning is van groot belang op het gedrag van uw auto, verbruik en rijcomfort. Leg dus altijd een bandenspanningsmeter in het dashboardkastje van uw auto!

Bandenpomp voor uw auto kopen?

Wilt u zelf een bandenpomp kopen om de autobanden, of andere rubber banden, op te pompen? Bekijk ons ruime assortiment aan hoogwaardige autobanden vulpompen! Voorkom dat u met een lege of platte band komt te staan! Bestel voor 22.00 uur en ontvang deze morgen in huis!

© Car Repair Online Products