• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

2K primers

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2K primer

2-componenten primer is de beste en meest sterke grondverf die er te koop is. Met een grondverf op basis van 2-componenten, bent u verzekerd van de beste bescherming tegen roest en een langdurige en sterke hechting van de lak op het oppervlak. CROP biedt een breed assortiment verschillende soorten 2K hechtprimers in spuitbus en blik van professionele kwaliteit. Koop uw 2K primer voor 22.00 uur en ontvang deze morgen in huis.

Roestwerende primer

Een 2K epoxy primer is een sterk roestwerende primer. Een 2-componenten epoxy primer wordt gebruikt op ijzer en metalen onderdelen en oppervlakken. Niet alleen voor de hechting van de lak, maar ook om het metaal te beschermen tegen roest en corrosie. Nadat de epoxy primer is aangebracht en uitgehard, kan deze direct overgespoten worden met autolak en 2K lak.

Spuitbus 2K primer kopen?

Wilt u een 2K primer in een spuitbus kopen? Dat kan! CROP heeft een ruim assortiment verschillende soorten 2K primers in spuitbus. Zowel epoxy primers als wash primers in een handige spuitbus. Deze spuitbus is voorzien van een 2-componenten systeem. In de spuitbus worden de twee componenten gescheiden door middel van een kokertje waarin de verharder zit. Bij het indrukken van een knop onderaan de spuitbus, worden de verharder toegevoegd aan de primer. Hierna dient de spuitbus goed geschud te worden zodat u er van verzekerd bent dat de verharder volledig en goed gemengd is met de primer. Let er wel op dat na het activeren van de verharder, de spuitbus met primer nog 24 uur houdbaar is daar waar het verhardingsproces tenslotte begonnen is. Deze 2K spuitbus primer is ideaal geschikt bij spotrepair werkzaamheden en bij het snel en makkelijk spuiten van losse onderdelen.

2-componenten primer in blik

Blik met 2K primer is ideaal geschikt bij het overspuiten en gronden van complete voertuigen door middel van een grondverfspuit. Deze blikken zitten in voordeelverpakkingen waardoor u relatief gunstig een complete auto kan voorzien van een 2K primer. Het tweede componenten wat toegevoegd dient te worden aan de primer is de verharder. Zoals de naam al zegt zorgt de verharder voor het verhardingsproces van de primer, waarna deze goed schuurbaar en overspuitbaar is.

Wat is de mengverhouding van 2K primer?

Zoals u weet dient er verharder toegevoegd te worden aan de primer. Dit maakt de primer een 2-componeten primer. Maar hoeveel verharder moet je nu toevoegen aan de grondverf? Dit is een veel gestelde vraag. Over het algemeen is de mengverhouding bij een 2K primer 4:1. Dit houdt in dat op 4 liter primer, 1 liter verharder gaat. Heeft u 1 liter verharder? Dan gaat hier 0,25 liter verharder bij. Let er wel op dat er ook primers zijn waarbij de mengverhouding anders is. Zorg er dus goed voor dat u op het etiket van het blik kijkt voordat u begint met het mengen van de primer en verharder.

Kortom, CROP is voor u het adres voor het kopen van al uw 2K primers, grondverven, epoxy primers en wash primers. Bestel deze voor 22.00 uur en ontvang deze morgen al in huis.

© Car Repair Online Products