• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Lakstift op kleur

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. MoTip Lakstift Velgenzilver Hoogglans 12ml
  MoTip Lakstift Velgenzilver Hoogglans 12ml
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 8,28 € 6,84 Adviesprijs € 12,43
 2. MoTip Lakstift Wit Hoogglans 12ml
  MoTip Lakstift Wit Hoogglans 12ml
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 8,28 € 6,84 Adviesprijs € 12,43
 3. MoTip Lakstift Zwart Mat 12ml
  MoTip Lakstift Zwart Mat 12ml
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 8,28 € 6,84 Adviesprijs € 12,43
per pagina

LAKSTIFT OP KLEUR KOPEN

Een lakstift met autolak voor de auto kopen? Dat kan! Onze autolakstiften worden op maat gemaakt aan de hand van de kleurcode of kleurnaam van de lak van de auto. Onze stiften met autolak worden gemaakt van een professionele lak, waardoor je verzekerd bent van de juiste kleur voor de auto. Hierdoor zijn onze lakstiften ideaal voor het wegwerken van parkeerschade, steenslagschade en/of andere kleine beschadigingen in de lak van de auto.

Hoe gaan we te werk?

Neem een kleurcode of kleurnaam mee en onze verfmenger is zo ervaren dat die iedere autokleur kan maken. Als de kleur gemaakt is vult de verfmenger het af in een lakstift. Heb je een kleur die je wilt hebben, maar beschik je niet over de kleurcode of de kleurnaam? Geen enkel probleem! Exclusief bij CROP ben je in de gelegenheid om een stukje van de lak te laten scannen, zodat wij de kleur voor je kunnen maken zonder dat wij daarvoor de kleurcode of de kleurnaam nodig hebben. Middels een spectrophotometer kunnen wij iedere kleur scannen en afvullen in spuitbus zonder daar kosten voor te rekenen. Deze service is geheel gratis en doen wij met alle liefde voor je. Wij stellen je in de gelegenheid om een kleurstaal naar ons op te sturen, of ontvangen je graag op onze locatie in Rotterdam.

Diverse soorten lakstiften

CROP heeft een breed assortiment met verschillende soorten lakstiften. Naast de autolak stiften waarvan we de kleur op maat voor je maken, kun je bij ons ook terecht voor een

 • primer lakstift,
 • lakstift met blanke lak
 • lakstift velgenzilver

Primer lakstift

Een lakstift primer gebruikt wanneer u het kale metaal van het oppervlak kunt zien waarop je de kleurlak wilt aanbrengen. De primer zorgt voor een goede hechting van de lak op het oppervlak en draagt bij aan de duurzaamheid van de autolak.

Lakstift blanke lak

De lakstift blanke lak gebruik je na het aanbrengen van de kleurlak. Wanneer de kleurlak volledig gedroogd is breng je de blanke lak aan op het te behandelen oppervlak. De blanke lak zorgt voor de hoogglans van de lak en zorgt tevens voor een goede bescherming van de lak tegen benzine, chemicaliën, olie en weersinvloeden.

LAKSTIFT VOOR UW VELGEN

Heb je schade aan de velg en zoek je een lakstift om de stoeprandschade te repareren? Bij ons kun je terecht voor het kopen van een lakstift voor de beschadigede velgen. Naast de op maat gemaakte kleuren, kun je bij ons ook velgenzilver in lakstift kopen. Dit is de standaard lichtmetalen kleur van aluminium velgen. Met onze autolak stiften maak je de schade aan de velgen onzichtbaar.

© Car Repair Online Products