Lakstiften

Kleine lakschade aan uw auto? Vervelend! Maar deze kleine schade herstelt u snel met onze op maat gemaakte lakstift. De lakstiften kunnen in ieder gewenste kleurcode of -naam worden gemaakt door onze professionele kleurmaker. Onze lakstiften worden geleverd met een kwastje voor het gemakkelijk en nauwkeurig bijtippen van schade. De stiften bieden we aan van verschillende merken verf.

12 producten

12 24

12 producten

12 24

Lakstift nodig voor uw auto?

Heeft u kleine beschadigingen opgelopen op de auto? Die kunt u het beste wegwerken met een lakstift. Wij kunnen lakstiften maken van elke gewenste kleur en ook hebben wij lakstiften in ons assortiment van verschillende merken.

lakstift autolak
lakpen autolak

Waar wordt een lakstift voor gebruikt?

Lakstiften zijn ideaal voor het bijwerken en camoufleren van steenslag en kleine krasjes. Een klein krasje is zo gemaakt bij het in of uit parkeren van de auto. Veelal is dit een lelijke schade die u graag niet meer wilt zien maar waarvan het herstellen van de schade prijzig is. Lakstiften zijn hiervoor ideaal geschikt om deze schade snel te camoufleren voor een relatie lage prijs.

Doordat de stift beschikt over een fijn kwastje, is deze ook handig voor het repareren van steenslag. Steenslag zit in het zicht van iedere auto. Met een autolakstift camoufleert u de schade van steenslag, waardoor deze schade uit het zicht verdwijnt.

Lakstift op maat gemaakt?

Een lakstift wordt door onze ervaren kleurmaker op maat gemaakt. De kleur maken wij aan de hand van de kleurcode of kleurnaam van uw auto of motor. Indien u niet over een code of naam van de kleur beschikt, zijn wij in staat om de kleur voor u te scannen aan de hand van een kleurstaal. Middels onze spectrofotometer meten wij de kleur waardoor wij in staat zijn iedere kleur te maken.

Onze lakstift bevat hoogwaardige onverdund acryl autolak voor een optimale dekking. Deze autolakstift bevat een kogeltje en een geïntegreerd kwastje met schroefdop voor een luchtdichte afsluiting. Hierdoor droogt de lak in de stift niet uit waardoor deze vaker te gebruiken is en lang houdbaar is.

Een compleet assortiment lakstiften

Naast op maat gemaakte lakstiften voor auto’s koopt u bij ons ook RAL-kleuren, velgenzilver, PMS kleuren en overige unikleuren in een stift van de merken:

  • Auto-K
  • MIPA
  • Motip/Dupli
  • SEM
  • SprayMax

Een kleurlak in lakstift is niet het enige wat u nodig heeft om kleine krasjes of steenslag bij te werken. Een goed begin is het halve werk, hierdoor adviseren wij u ook een primer in lakstift te bestellen voor een optimale hechting van de kleurlak op het oppervlak. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een blanke lak in lakstift te kopen, die er voor zorgt dat de lak beschermt blijft tegen invloeden van buitenaf.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.