• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

5% EXTRA KORTING! Vouchercode: CROP5. Geldig t/m vrijdag 1 juli.

Kunststof primer

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kunststof primer

Kunststof primer wordt gebruikt als grondlak om verf, autolak of 2K lak te laten hechten aan plastic. Om die reden wordt een kunststof primer ook wel een plastic primer of kunststof hechtprimer genoemd. Kunststof primer is transparant en droogt snel omdat een plastic primer altijd een 1K lak is. Let op, een 2K kunststof primer bestaat niet. Bij CROP kan je alle soorten plastic primer voor kunststof kopen. Van een kunststof primer spuitbus tot een blik om te spuiten met een verfspuit.

Primer voor kunststof. Welke plastic primer is er?

Primer voor kunststof hecht op alle soorten plastic. Er zijn verschillende soorten kunststof hechtprimer, zowel in spray als blik. Primer voor kunststof is makkelijk te spuiten en laat zich langdurig hechten aan plastic. Welk primer voor kunststof kan ik kopen?

  • MoTip plastic primer
  • SprayMax kunststof primer
  • MIPA kunststof hechtprimer
  • PPG primer kunststof
  • FINIXA kunststof primer
  • Montana plastic primer

Plastic primer

Plastic primer is een speciale kunststof hechtprimer die als grondlak gebruikt kan worden om verf, autolak of 2K lak op kunststof en plastic te laten hechten. Plastic primer is transparant, sneldrogend en overschilderbaar met alle soorten verf of lak. Plastic primer wordt veel gebruikt bij het spuiten of repareren van een kunststof bumper, spoiler, spiegelkap of ander onderdeel van een auto. Naast het spuiten van auto-onderdelen kan de plastic primer uiteraard ook gebruikt worden op andere onderdelen of voorwerpen die gemaakt zijn van kunststof.

MoTip plastic primer

MoTip plastic primer is een kunststof primer spuitbus die transparant is en snel droogt. De MoTip primer voor kunststof hecht op alle soorten plastic. Zowel behandeld kunststof waar al lak of verf op zit, als onbehandeld plastic waar nog geen lak op zit. De MoTip plastic primer spuitbus is een spray die makkelijk door iedereen te gebruiken is en overspuitbaar is met iedere autolak, 2K lak of verf. Het voordeel van de MoTip kunststof primer is dat je deze niet hoeft te schuren als de plastic primer droog is. Je kan direct alle lakken er rechtstreeks over de kunststof hechtprimer spuiten.

© Car Repair Online Products