Orbital sanders

19 Items

12 24
  1. RUPES LS71TE + LE71TE Sander Duo-Set
    RUPES LS71TE + LE71TE Sander Duo-Set
    €390.00 Retail price €495.00
  2. RUPES LD30 Mini Eccentric Sander - 30mm
    RUPES LD30 Mini Eccentric Sander - 30mm
    €196.35 Retail price €255.00

19 Items

12 24

Vlakschuurmachine kopen?

Op zoek naar een vlakschuurmachine? Dan ben je bij CROP aan het juiste adres. Wij hebben verschillende vlakschuurmachines in ons assortiment en direct uit voorraad leverbaar.

Vlakschuurmachine

De schuurzool van de vlakschuurmachine is rechthoekig waardoor vlakke oppervlakten geschuurd kunnen worden. Doordat de schuurmachine klein en licht van gewicht is, is de schuurmachine ideaal om te gebruiken bij iedere schuurklus. Bij de schuurmachine zit een stofafzuigsysteem. Hierdoor wordt al het stof afgezogen die vrijkomt tijdens het schuren. Het stof wordt naar binnen gezogen via de gaten die gevestigd zijn in de schuurzool. De vlakschuurmachine moet aangesloten worden op elektriciteit. Op de schuurmachine zit een toerentalregelaar gevestigd waardoor je zelf kunt bepalen hoe hard de schuurmachine gaat.

Toepassing vlakschuurmachine

De vlakschuurmachine is ideaal als er grote oppervlakten verf of laklagen geschuurd moeten worden. De schuurmachine met vlakke zool is eenvoudig in gebruik waardoor iedereen met deze machine kan schuren.

Wat is het verschil tussen een delta en een vlakschuurmachine?

Een vlakschuurmachine en een deltaschuurmachine lijken heel erg op elkaar. Beiden worden deze schuurmachines ingezet voor het schuren van lak en verf. Het verschil tussen deze schuurmachines is de schuurzool. De vlakschuurmachine heeft een vierkant zool en de deltaschuurmachine een driehoek steunschijf.

Verschillende merken

Een bekend merk in ons assortiment is Rupes. De vlakschuurmachine van Rupes is zeer compact en comfortabel in de hand en is tevens licht in gewicht. Door deze combinatie maakt deze elektrische schuurmachine zeer geschikt voor iedere schuurklus.

Bestel nu een vlakschuurmachine online

Bestel heel gemakkelijk online via onze website een vlakschuurmachine. Wanneer je voor 22:00 besteld, heb je de volgende dag het product al in huis. Als je nog vragen hebt over schuurmachines kan je contact opnemen via onze live chat. Tevens kan je mailen naar info@nonpaints.com of bel naar 010-447 36 58.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.