Aerosols

Items 1-24 of 484

Page
per page
Set Descending Direction
 1. 1K AUTOLAKKEN in Spuitbus SPRAYMAX
  1K Car Lacquer in Aerosol
  €14.90 Retail price €24.00
 2. VHT HITTEBESTENDIGE KRIMPLAK Wrinkle Plus COATING in Spuitbus
  VHT Wrinkle Plus Coating in Aerosol
  €15.91 Retail price €19.25
 3. VHT UITLAATLAK / SPRUITSTUKLAK FlameProof COATING in Spuitbus
  VHT Flame Proof Coating in Aerosol
  €15.29 Retail price €18.50
 4. VHT MOTORLAK Engine Enamel in Spuitbus
  VHT Engine Enamel in Aerosol
  €12.81 Retail price €15.50
 5. VHT VERFVERWIJDERAAR / VERFAFBIJT Strip Fast SP575 in Spuitbus
  VHT SP575 Strip Fast in Aerosol
  €14.05 Retail price €15.75
 6. MoTip Metallic Lak in Spuitbus 400ml
  MOTIP Metallic Lacquer in 400ml Aerosol
  €9.53 Retail price €14.33
 7. MoTip Velgenlak in Spuitbus 500ml
  MOTIP Wheel Lacquer in 500ml Aerosol
  €4.30 Retail price €7.99
 8. Montana BLACK Spuitbussen 400ml
  MONTANA Black in 400ml Aerosol
  €3.10 Retail price €3.80
 9. VHT REMKLAUWENLAK Caliper High Temp Paint in Spuitbus
  VHT Caliper Paint in Aerosol
  €12.60 Retail price €15.25

Items 1-24 of 484

Page
per page
Set Descending Direction

Spuitbussen verf kopen?

Spuitbussen verf afgevuld met hoogwaardige verf in allerlei soorten en maten spuitbussen. CROP is dé online specialist voor het kopen van verf spuitbussen. Professionele verf afgevuld in een handige spuitbus voor een makkelijke en snelle verwerking. Of u nu op zoek bent naar een spuitbus met verf voor hobbymatig gebruik, of wanneer u op zoek bent naar professionele spuitbussen afgevuld met het hoogste segment professionele lak. Bij CROP kunt u het terecht voor het kopen van iedere spuitbus voor iedere toepassing.

Spuitbussen verf met hoge dekkracht en vulkracht

Onze verf spuitbussen zijn afgevuld met hoogwaardige lakken. Deze lakken zorgen voor een geweldige dekkracht op iedere oppervlak. In tegen stelling tot andere spuitbussen, spuit u met deze verf aanzienlijk meer dankzij de betere dekking van de lak. Naast de dekkracht beschikken deze verf sprays ook over een hoge vulkracht. Dit hoge vulvermogen zorgt er voor dat oneffenheden in het oppervlak opgevuld worden met verf, waardoor u over een strak en glad spuitresultaat beschikt.

MoTip spuitbussen

MoTip spuitbussen kopen tegen de laagste prijs? CROP biedt het volledige assortiment MoTip spuitbussen aan met extra korting. Als grootste online verkooppunt van MoTip verf spuitbussen, kunt u bij ons terecht voor het kopen van alle MoTip sprays. Of u nu op zoek bent naar de verf spuitbussen van MoTip of de Hobby sprays, technische sprays en hittebestendige lakken in spuitbus. Bij CROP koopt u het allemaal in 1 webshop.

Spuitbus autolak verf

Verf voor uw auto kopen in spuitbus? Dat kan! Bij CROP kunt u de verf die op uw auto zit kopen in een handige spuitbus. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de kleurcode en/of kleurnaam van uw auto op te geven. Wij beschikken over het recept van deze kleur waardoor onze kleurmaker de kleur voor u kan mengen en afvullen in een 400ml spuitbus. Ideaal voor het bijwerken van schade aan uw auto! Spuit dus zelf de schade van uw auto bij met onze professionele autolak.

SprayMax spuitbussen

Spuitbussen van SprayMax zijn het hoogste segment spuitbussen op de markt. SprayMax spuitbussen zijn uiterst professionele sprays voor een professioneel eindresultaat. De professionele SprayMax spuitbussen kenmerken zich in de professionele lak en geweldige verneveling uit de spuitbus. Dankzij de professionele spuitverneveling, bent u in staat om met deze spuitbussen een professioneel resultaat te behalen. Een resultaat die niet te onderscheiden is met het resultaat met een verfspuitpistool in een professioneel schadebedrijf.

Verf spuitbus zonder kleurcode of kleurnaam

Heeft u een bepaalde kleur die u mooi vindt maar weet u niet hoe de kleur heet of wat de kleurcode van de verf is, maar wilt u deze wel graag in een spuitbus? Dat kan bij CROP! Bij ons is het mogelijk om iedere verf in een spuitbus af te vullen. Stuur een stukje van de verf op en wij kunnen deze met een kleurenscanner (ook wel spectrophotometer genoemd), voor u scannen en uitlezen. Door het uitlezen van de kleur, kan onze ervaren kleurmaker de kleur voor u mengen en afvullen in een spuitbus. Vanzelfsprekend bewaren wij voor u het recept, mocht u deze in de toekomst nog een keer nodig hebben!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.