• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Blog

 1. Metaal verven met Hammerite

  Metaal verven met Hammerite

  Metaal verven met Hammerite

  Metaal verven doe je met Hammerite metaallak. Hammerite heeft speciale lak om ieder soort metaal te schilderen. Deze metaalverf kan je aanbrengen zonder primer of grondverf. Dankzij de unieke formule kan je Hammerite direct over roest op metaal verven. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende Hammerite kleuren en afwerkingen zoals mat, hoogglans en zijdeglans. Wil je zelf metaal verven, denk aan een tuinhek, garagedeur, tuinmeubel of andere metalen oppervlakken in en rondom het huis, gebruik dan onze blog en lees wat je allemaal nodig hebt en hoe je zelf metaal kan schilderen! Wil je aluminium verven? Ook dat kan met Hammerite lak.

  Lees meer »
 2. Stofvrij schuren

  Stofvrij schuren

  Stofvrij schuren

  Stofvrij schuren biedt vele voordelen ten opzichte van traditioneel schuren. Door stofvrij schuren krijg je een mooier schuurbeeld en schuur je langer met schuurpapier doordat het stof wordt afgezogen. Een groot voordel van stofvrij schuren is tevens dat de ruimte schoon blijft en het beter is voor je gezondheid. Om te schuren zonder stof heb je een schuurmachine met stofafzuiging nodig, een schuurstofzuiger en schuurpapier met gaten. In ons blog leggen wij uit hoe je zelf stofvrij kan schuren en wat je precies nodig hebt om te schuren zonder stof.

  Lees meer »
 3. Koplampen polijsten

  Koplampen polijsten

  Koplamp polijsten

  Koplamp polijsten omdat de lens van je auto koplamp dof, geel of beschadigd is? Door zelf doffe koplampen te polijsten voorkom je hoge kosten en hoef je geen nieuwe te kopen. Na het polijsten van de koplamp is de lens weer helder en als nieuw. Hierdoor heeft de koplamp weer een hoge lichtopbrengst zodat de veiligheid tijdens het autorijden verhoogd wordt voor jou en mede weggebruikers. Lees ons blog en leer hoe je zelf koplampen kan polijsten.

  Lees meer »
 4. Autolak kleur scannen

  Autolak kleur scannen

  Autolak kleur scannen

  Autolak kleur scannen wordt gedaan met een spectrophotometer. Dit is een speciaal meetapparaat die de kleur van autolak kan scannen waaruit het recept komt om exact die kleur autolak te kunnen maken. Bij CROP kan je jouw autolak kleur scannen. Nadat wij de kleur van autolak hebben gemeten, kunnen we de verf afvullen in een spuitbus, blik of lakstift.

  Lees meer »
 5. Mengverhouding van autolak en verf

  Mengverhouding van autolak en verf

  Verf mengverhouding werkt makkelijk wanneer je weet wat mengverhouding is en hoe verf mengverhouding werkt. In onze Blog leggen wij jou uit wat je allemaal moet weten over de beste mengverhouding van autolak of verf, hoeveel mengverhouding 1:4 is en wat het betekend. Lees direct onze Tips & Tricks voor de beste verf mengverhouding.

  Lees meer »
© Car Repair Online Products