• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Blog

 1. Beste polijstmachine auto - Top 6

  Beste polijstmachine auto - Top 6

  Beste polijstmachine voor je auto!

  Met de beste polijstmachine voor je auto kan je zelf krassen uit de lak verwijderen, je auto weer op de hoogste glans machinaal poetsen en andere lakbeschadigingen zoals swirls herstellen. Een beste machine om je auto te polijsten is per gebruiker verschillend. De één gebruikt liever een excentrische polijstmachine, daar waar iemand anders weer liever werkt met een mini polijstmachine. In deze blog leggen we uit hoe jij de beste polijstmachine voor je auto kan kopen en wat onze top 6 is!

  Lees meer »
 2. Polijsten met boormachine. Kan dat en hoe doe ik dat?

  Polijsten met boormachine. Kan dat en hoe doe ik dat?

  Polijsten met boormachine

  Polijsten met boormachine doe je wanneer je niet direct over een polijstmachine beschikt. Door te polijsten met je accu boormachine heb je ook geen stroom of elektriciteit nodig. Je pakt makkelijk de accuboormachine uit je garage en begint met het polijsten van de lak. Echter moet je bij het polijsten met boormachine wel letten op een aantal dingen. Het kan immers ook verkeerd gaan! In deze blog leggen we uit wat de voordelen zijn van polijsten met je boormachine, waar je op moet letten en wat je allemaal nodig hebt om veilig te poetsen met je accuboor.

  Lees meer »
 3. Polyester lijmen. Hoe doe ik dat en wat heb ik nodig?

  Polyester lijmen

  Polyester lijmen doe je met een kunststoflijm die speciaal geschikt is om verschillende soorten plastic op polyester te lijmen. Om polyester te verlijmen moet je er goed op letten welk soort kunststof het is. Er zijn namelijk diverse kunststof soorten die een specifieke verlijming vereisen. In deze blog leggen we uit hoe je het beste polyester kan lijmen, wat je nodig hebt en hoe je dit doet aan de hand van een stappenplan.

  Lees meer »
 4. RUPES HLR75 accu polijstmachine. De excentrische polijstmachine op accu van RUPES BigFoot!

  RUPES HLR75 accu polijstmachine. De excentrische polijstmachine op accu van RUPES BigFoot!

  RUPES HLR75 accu polijstmachine is de nieuwste RUPES excentrische polijstmachine op accu met 75mm pad. Na lang wachten introduceert RUPES BigFoot eindelijk hun eerste echte accu polijstmachine 75mm voor kleine polijstpads. In deze blog lees je alles wat je moet weten over de nieuwe RUPES HLR75 accu polijstmachine, hoe deze eruit ziet en wat er anders is aan de nieuwe poetsmachine. Ben jij fan en wil je de RUPES HLR75 mini polijstmachine op accu kopen? Bij CROP heb je de keuze om direct de verschillende auto polijstsets te bestellen uit de RUPES BigFoot lijn.

  Lees meer »
 5. Hoe lakschade zelf herstellen aan mijn auto?

  Lakschade herstellen met lakstiften

  Om zelf lakschade aan de auto te herstellen moet je weten waar je op moet letten en welke producten je nodig hebt. Schade aan de lak van de auto kan ontstaan door verschillende oorzaken. Zo kan je tijdens het autorijden ergens tegen aan rijden, kan er lakschade ontstaan tijdens het parkeren van de auto, of rijdt iemand anders met zijn of haar auto tegen de lak van je auto aan. Tevens is stoeprandschade een veel voorkomende vorm van lakschade die ontstaat tijdens het in of uit parkeren van de auto en de velg de stoeprand raakt. In ons blog leggen we aan je uit of je lakschade kan herstellen met een spuitbus of lakstift, hoe je stap voor stap de beschadigde autolak hersteld en wat je eraan kan doen om een beschadigde lak op de auto te voorkomen.

  Lees meer »
© Car Repair Online Products