• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Winter producten

Meest gekozen
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

CROP helpt u de winter door

Met onze winterproducten bent u verzekerd van een veilige en probleemloze winter. Wij hebben voor u een volledig assortiment producten die u de winter zo aangenaam mogelijk maken.

Ruitenontdooiers in spuitbus en spuitflacon

Ruitenontdooier verwijdert snel ijs van uw bevroren autoruit. Dankzij deze ruitenontdooiers is het krabben uw autoruiten niet meer nodig. Zelfs sterk bevroren ruiten worden eenvoudig ontdooid dankzij de sterke formule. Onze ruitenontdooiers zitten in een handige spuitbus en spuitflacon waardoor deze eenvoudig in gebruik zijn. Wegrijden met bevroren ruiten of met te weinig zicht, wat levensgevaarlijke situaties kan opleveren, behoort van af nu tot het verleden.

Startkabels kopen voor het te laat is

Een lege accu overkomt iedereen wel is. Om die reden hoort ieder voertuig een set startkabels in zijn auto te hebben. Door middel van goede startkabels en een ander voertuig met een volle accu, kan een voertuig weer makkelijk en snel gestart worden. Bij Nonpaints.com heeft u de keuze uit diverse startkabels in verschillende kwaliteiten. Van hele lange en zware startkabels voor de zwaardere auto’s, tot aan de lichte en kleine startkabels voor de kleinere voertuigen. Wacht dus niet voordat het te laat is en koop startkabels voor uw auto en voorkom een lege accu.

Dooikorrels

Dooikorrels ter bestrijding en voorkoming van gladheid door sneeuw, ijzel en ijs. Onze dooikorrels werken bij extreem lage temperaturen en zijn niet schadelijk voor milieu, mens en dier. Tevens laten deze korrels ook geen inloopschade achter waardoor u geen schade heeft aan vloeren en tapijten. Tot slot laten deze dooikorrels geen sporen na!

Anti ijsdeken houd u voorruit ijsvrij

Anti ijsdekens dienen ter preventie van bevroren autoruiten, zelfs bij extreem lage temperaturen. Bij het parkeren van uw auto plaatst u de anti-ijsdeken op uw voorruit en klemt u deze tussen de zijdeuren. Hierdoor blijft de deken op zijn plaats en wordt deze niet gestolen. Na een ancht vorst haalt u de deken van uw ruit en kunt u direct wegrijden met veilig zicht op de weg.

© Car Repair Online Products