• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Nummerblokken

Lees meer

Nummerblokken voor Auto's

Auto Nummerblokken zijn voorzien van een magneet, waardoor deze bovenop het dak van de auto geplaatst kunnen worden. Deze nummerblokken voor auto's zijn te koop in opvallende kleuren en kunnen beplakt worden met cijfers. Hierdoor zijn de auto's makkelijk te herkennen op parkeerplaatsen, terreinen, in garage en werkplaatsen. De magnetische nummerblokken zijn voorzien van een rubber onderkant, waardoor deze geen schade aan de lak veroorzaken wanneer u deze op de auto plaatst. Met onze magnetische nummerblokken op de auto's, hoeft u nooit meer te zoeken naar auto's op parkeerplaatsen, open terreinen of in werkplaatsen!

Magnetische nummerblokken

Onze magnetische nummerblokken voor auto's zijn aan de onderkant voorzien van een krachtige magneet aan de onderkant van het nummerblok. Hierdoor kunnen de blokken stevig op de auto's geplaatst worden zonder dat deze van de auto af waaien of vallen. Zelfs bij de meest extreme weersomstandigheden blijven de blokken met nummers op de auto's zitten.

Auto nummerblokken in opvallende kleuren

De magnetische auto nummerblokken zijn te koop in 7 opvallende kleuren, waardoor de blokken makkelijk te herkennen zijn wanneer deze op de auto bevestigd zitten. De nummerblokken zijn te koop in de kleuren geel, rood, blauw, wit, zwart, groen en oranje. Dankzij de verschillende kleuren kunnen ook meerdere nummerblokken door elkaar gebruikt worden voor een makkelijk herkenning van eventuele verschillende werkzaamheden.

Duurzame nummerblokken voor op auto's

De nummerblokken zijn gemaakt van duurzaam en slagvast kunststof. Hierdoor zijn de magnetische nummerblokken bestand tegen weersinvloeden, vallen en krassen. De onderkant van de plastic nummerblokken zijn aan de onderkant voorzien van rubber, waardoor er geen krassen gemaakt kunnen worden in de lak van de auto.

Leverbaar met ieder nummer

De magnetische blokken zijn zowel blanco als genummerd te koop. Hierbij bepaalt u zelf welk nummer u op de blokken wenst te hebben. Op het magnetische nummerblok is er ruimte voor 3 posities. Hierdoor heeft u een breed bereik van 1 t/m 999.

Wandplaat voor magnetische nummerblokken

Zijn de nummerblokken niet op de auto geplaatst en wilt u deze netjes opbergen? Dan verkopen wij voor u de magnetische wandplaat voor nummerblokken. Deze wandplaat is genummerd te koop, waardoor de nummerblokken aan de wandplaat bevestigd kunnen worden dankzij de magneet. Een must voor ieder ieder bedrijf die met magnetische nummerblokken werkt!

© Car Repair Online Products