dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Papierpers

Laden...
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. COLAD Papierpers & Foliepers *AUTOMATISCH & PNEUMATISCH*
    COLAD Papierpers & Foliepers *AUTOMATISCH & PNEUMATISCH*
    € 2.354,78 € 1.946,10 Adviesprijs € 3.018,95
  2. HAMACH Combipers BUGGY30 voor papier, plastic folie en blikken tot 30 liter
    HAMACH Combipers BUGGY30 voor papier, plastic folie en blikken tot 30 liter
    € 2.781,79 € 2.299,00 Adviesprijs € 3.327,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Papier- & Foliepersen

Papier- en foliepersen zijn krachtige persapparaten voor het persen van alle soorten papier en folie. Papier en folie zijn veerkrachtige materialen die na het persen, makkelijk weer omhoog komen. Met onze krachtige persen worden ieder soort papier en folie, makkelijk geperst tot een compacte baal die makkelijk te dragen of weg te gooien is.

Persen van folie en papier

Onze persen zijn krachtige machines voor het persen van folie en papier. In bedrijven waar veel papier, maskeerpapier, afdekfolie, maskeerfolie of ander soort folie wordt weggegooid, is een papierpers en foliepers een uitkomst! Deze speciale persen voor folie en papier, zorgen ervoor dat het afval aanzienlijk in volume wordt vermindert. Hierdoor betaalt u minder voor uw afval en zitten de afvalbakken minder snel vol!

Volautomatische & Handmatige persapparaten

CROP heeft een groot assortiment verschillende soorten apparaten voor het persen van papier en folie. Van volautomatische persapparaten die volledig automatisch werken, tot handmatige die met de hand bedient moeten worden. Al deze persen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor professioneel en intensief gebruik.

Papier- & Foliepers kopen?

Wilt u zelf een persmachine kopen voor het persen van papier en folie? Bestel online op Nonpaints.com uw pers en ontvang deze de volgende dag in huis! Al onze persen worden franco bij u bezorgd. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste pers? Neem dan contact op met onze productspecialisten; wij helpen u graag verder!

© 2020 Car Repair Online Products