Dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Garage- & Autokrikken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Garagekrikken voor het omhoog krikken van auto's

Garagekrikken worden gebruikt voor het omhoog krikken van auto's waardoor de auto van de grond af komt. Autokrikken zijn onmisbaar in iedere garage, werkplaats of autobedrijf. CROP heeft een groot assortiment garagekrikken met verschillende hefvermogens in diverse maten en uitvoeringen. Van professionele krikken voor het heffen van zware auto's tot prijstechnisch gunstige autokrikken voor het omhoog krikken van voertuigen met een gemiddeld gewicht.

Autokrikken voor sportauto's en verlaagde auto's

Bent u opzoek naar een krik om sportauto's of verlaagde auto's omhoog te krikken? CROP heeft speciale autokrikken die speciaal ontwikkeld zijn voor sportauto's, supercars en verlaagde auto's. Deze autoheffers onderscheiden zich in hun laagmodel waardoor de krik onder de lage auto geplaatst kan worden. Dankzij de lage constructie past deze garagekrik onder iedere sportauto of auto die verlaagd is. Onze verlaagde autokrikken zijn te koop met verschillende hefvermogens. Hoe zwaar of licht de auto ook is, voor iedere sportauto is er een verlaagde krik!

SONIC Krik voor iedere auto

SONIC Krik is een professionele garagekrik voor het opkrikken van iedere auto. Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van alle krikken van SONIC. Een SONIC garagekrik mag niet in uw autobedrijf, werkplaats of garage ontbreken. Zo heeft SONIC krikken van lichtgewicht aluminium die makkelijk te verplaatsen zijn, tot zware garagekrikken met een draagvermogen van 2 ton en 3 ton, uitgevoerd met een dubbele cilinder.

Garagekrik met dubbele cilinder

Een garagekrik met dubbele cilinder zorgt ervoor dat de auto gecontroleerd omhoog gekrikt kan worden en geleidelijk kan zakken. Dankzij de dubbele cilinder laat deze autokrik het voertuig langzaam dalen waardoor de auto niet in één klap ongecontroleerd op de grond gezet wordt. Naast het langzaam laten dalen van de auto, zorgt een garagekrik met dubbele cilinder er voor dat de auto geleidelijk omhoog gekrikt kan worden voor een optimale controle over het voertuig.

Draagbare autokrik

Gaat u op vakantie of vindt u het handig om een krik mee te kunnen nemen in de auto? Onze draagbare autokrikken zijn licht in gewicht en uitgerust met een draaghendel, waardoor deze makkelijk meegenomen kunnen worden in de auto, servicewagen of bestelbus. Hierdoor heeft u altijd een garagekrik bij u wanneer u met de auto op pad bent. Mocht u onverhoopt een platte band krijgen, een wiel moeten verwisselen of een reparatie onder de auto uit meoten voeren; met een draagbare autokrik bij u kunt u dit direct zelf doen zodat u uw weg kunt vervolgen!

Schaarkrik voor in de auto

Schaarkrik is een lichtgewicht krik die makkelijk in de auto kan worden meegenomen. Een schaarkrik wordt bedient met een draagarm waarmee u de auto omhoog en naar beneden kunt krikken. Veelal wordt een schaarkrik gebruikt in geval van nood wanneer u langs de weg staat met een lekke, kapotte of platte band. De lichtgewicht schaarkrik haalt u uit de achterbak, plaats u onder de auto waarna u eenvoudig één kant van de auto kunt heffen. Hierdoor kunt u zelf makkelijk en snel een autoband verwisselen. Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van een schaarkrik van SONIC!

Lucht hydraulische garagekrik

Lucht hydraulische garagekrikken zijn ideaal voor het heffen van zware auto's, bestelbussen en vrachtwagens. Een lucht hydraulische autokrik is uitgerust met een pneumatisch systeem, waarbij de zuiger van de krik snel het voertuig kan heffen of laten dalen. CROP heeft een ruim assortiment aan verschillende pneumatische hydraulische garagekrikken van 20 ton tot 66 ton. Hiermee kunnen vrachtwagens en bestelbussen makken omhoog gekrikt worden.

RakJak Autoheffer op perslucht

De RakJak Autokrik is een autoheffer die werkt op perslucht. De pneumatische garagekrikken van RakJak zijn de meest professionele krikken om auto's te heffen en zijn gemaakt van Amerikaanse kwaliteit! Door perslucht aan te sluiten om de RakJak krik, heft u auto's makkelijk en snel omhoog waarbij deze veilig omhoog gekrikt blijven staan! De RakJak autokrikken zijn leverbaar in verschillende hoogtes (aantal balgen) en draagcapaciteiten.

Autokrik kopen?

Wilt u een garagekrik kopen om auto's omhoog te krikken? Bij CROP heeft u een ruime keus uit verschillende soorten garagekrikken. Bestel uw krik voor 22.00 uur en ontvang deze de volgende dag in huis. Heeft u vragen over een garagekrik en welke er voor uw auto geschikt is? Neem dan contact op met onze klantenservice; wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste autokrik voor uw auto!

© Car Repair Online Products