• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

RakJak garagekrik

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

RakJak garagekrikken

RakJak garagekrikken zijn pneumatische heffers voor het opkrikken van auto's, bestelbussen en vrachtwagens. De autoheffers van RakJak worden aangesloten op perslucht, waardoor auto's ontzettend snel en krachtig omhoog gekrikt kunnen worden en weer neergezet kunnen worden. De RakJak garagekrik is dan ook de meest makkelijk en snelle manier om een auto tot 3 ton omhoog te heffen.

RakJak luchtkrik met 2 of 3 balgen

Wanneer u een RakJak luchtkrik wilt kopen, heeft u naast het hefvermogen ook de keuze uit een krik met 2 of 3 balgen. Een RakJak met 3 balgen kan een auto hoger omhoog krikken dan een RakJak met 2 balgen. Afhankelijk van uw wens hoe hoog u het voertuig wilt heffen, kiest u een RakJak die bij u past.

Wat doet de rubber balg bij de RakJak?

In de rubber balg van de RakJak autoheffer is een stalen stabilisator gemonteerd. Dit is een speciaal gevormde, draaibare opnamepad, die er voor zorgt dat een dorpelrand, kriksteun of profieleind goed past zodat de auto niet wegglijdt tijdens het heffen. De RakJak is een kwalitatief hoogstaand product wat in de werkplaats praktisch onmisbaar is!

© Car Repair Online Products