• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Cyber Monday: nu 5% korting op alles! Code: blackfriday En bekijk alle andere Cyber Monday deals

Antivermoeidheidsmatten

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Antivermoeidheidsmatten om comfortabel staand te werken

Antivermoeidheidsmatten worden gebruikt om langdurig comfortabel staand te kunnen werken zonder last te krijgen van pijn in het lichaam of andere lichaamsklachten. CROP biedt een fantastische oplossing om veiligheid en comfort te combineren tijdens staand werken. In ons assortiment hebben wij verschillende anti-vermoeidheidsmatten. Zowel voor individuele werkplekken, als werkplekken aan lange assemblagelijnen of complexe productielijnen.

Anti-vermoeidheidsmatten voor iedere werkplek

Er zijn natte en droge werkomgevingen, maar ook werkomgevingen waar veel olie en vetten worden gebruikt. De veiligheidsmatten voor speciale industriële toepassingen moeten daarnaast over extra eigenschappen beschikken. Zo moeten lasmatten brandvertragend zijn, moeten statisch dissipatieve matten bescherming tegen elektrostatische ontlading (ESD) bieden en moeten matten voor de voedingsmiddelenindustrie antimicrobiële eigenschappen hebben. Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van speciale antivermoeidheidsmatten voor iedere werkplek! Op Nonpaints.com heeft u voor iedere werksituatie een geschikte mat die de veiligheid en comfort verhoogd!

Voordelen van Veiligheids- & Antivermoeidheidsmatten

Door een veiligheidsmat op uw werkplek te gebruiken, beschikt u over verschillende voordelen. Zo zijn de voordelen van een antivermoeidheidsmat:

  • Door een mat te gebruiken, wordt vermoeidheid en ongemak met 50% verlaagd in vergelijking met harde vloeren. Daarbij wordt het risico op uitglijden en vallen vrijwel geheel weggenomen. Er zijn gegronde redenen om aan te nemen dat de vermindering van de vermoeidheid ertoe leidt dat het aantal ongevallen afneemt en dat de totale werkefficiëntie toeneemt.
  • Een veiligheidsmat brengt het ziekteverzuim met een kwart terug. Er gaan minder werkdagen als gevolg van letsel verloren, er worden minder medische claims ingediend en gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen worden nageleefd.
  • Met een antivermoeidheidsmat blijft de productiviteit gedurende de gehele werkdag gehandhaafd.

Hoe werken Antivermoeidheidsmatten?

Anti-vermoeidheidsmatten werken met een dempende onderlaag die continue microbewegingen stimuleert. Matten met anti vermoeiende werking zijn ontworpen om het lichaam op natuurlijke wijze en ongemerkt te laten bewegen en zo de bloedsomloop te stimuleren. Met antivermoeidheidsmatten wordt het evenwicht hersteld en wordt de druk gelijkmatig over het rechter- en linkerbeen verdeeld. Hoewel het antislip-oppervlak een belangrijke functie vervult, moet ook rekening worden gehouden met de bewegingsvrijheid van medewerkers, bijvoorbeeld dat zij eenvoudig kunnen draaien. De matten vormen een isolatielaag die medewerkers beschermt tegen harde ondergronden, kou, trillingen, vocht en geluid.

Anti-vermoeidheidsmatten in alle matoppervlakken

Bij CROP kunt u antivermoeidheidsmatten kopen in alle matoppervlakken. Van ergonomische noppen, open structuur en traanplaatmotief, tot ribmotieven, kiezelmotieven en Diamond Grid! Ieder matoppervlak heeft zijn eigen effect op de speciale mat voor antivermoeidheid.

Antivermoeidheidsmat kopen voor op uw werkplek?

Wilt u een antivermoeidsheidsmat kopen voor op uw werkplek? Op Nonpaints.com bestelt u alle maten om vermoeidheid op de werkvloer te voorkomen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende maten, kwaliteiten en samenstellingen! Voor iedere werkplek is er bij CROP een geschikte anti-vermoeidheidsmat te koop. Hulp nodig bij het vinden van de juiste mat? Neem contact op met onze productspecialisten. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste veiligheidsmat.

© Car Repair Online Products