dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!
HomeEdwin Trisk infrarood stralersTRISK Curemate 2 infrarood droogstraler 3000 Watt korte golf

TRISK Curemate 2 infrarood droogstraler 3000 Watt korte golf

Bestel voor 22:00 en ontvang morgen uw pakket!
Direct leverbaar
€ 2.171,95 € 1.795,00 Adviesprijs € 2.439,36

Bestel in onze beveiligde betaalomgeving!

Specificaties

Specificaties
Art. nr. 420940
Droogoppervlak 900mm x 1.000mm
Min. afstand tot paneel 500mm
Aantal cassettes 1
Max. verticale cassette hoogte 1.600mm
Wattage 3.000 Watt
Voltage 230 Volt
Merk Trisk
Verpakking per stuk
Categorie Edwin Trisk infrarood stralers

Omschrijving

TRISK Curemate 2 is de nieuwste infrarood droogstraler van middelgroot formaat met 1000 Watt vermogen op een eenvoudig rolstatief waardoor deze droogstraler naar iedere klus verplaatst kan worden. Deze infrarood droogstraler is uitgerust met 2 analoge tijdklokken en beschikt over een cassette die gedraaid en geroteerd kan worden!

De TRISK Curemate 2 is een veelzijdige droogstraler voor herstellingen op verticale panelen: spot repair, kleine panel repair, herstellingen ter hoogte van overzetdorpels, deurstijlen, enz. Zijn beperkte afmetingen vergemakkelijken een eenvoudige mobiliteit tussen de auto’s in. Het nieuwe gedigitaliseerde bedieningspaneel laat toe op eenvoudige wijze de ‘Flash Off’ en ‘Full Bake’ cyclus aan te sturen. Een permanente ventilatie van de cassette verlengt aanzienlijk de levensduur van de lampen, en zorgt voor een lichte overdruk, zodat stof zich noch op de lampen, noch op de reflectoren kan nestelen.

TRISK Curemate 2 met een vermogen van 3000 Watt is de nieuwste infrarood droogstraler in een middelgroot formaat. Deze droogstraler is speciaal ontwikkeld voor het drogen van verticale oppervlakken zoals flanken, deuren, bumpers etc. en heeft een groot droogoppervlak op een eenvoudig rolstatief.

Deze TRISK Curemate 2 infrarood droogstraler is uitgerust met 2 analoge tijdklokken: halve kracht en volle kracht! Tevens heeft deze droogstraler maarliefst 3 lampen van 1000 Watt.

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review overTRISK Curemate 2 infrarood droogstraler 3000 Watt korte golf
Uw waardering
© 2020 Car Repair Online Products