• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Velgenlakken

Bij CROP vindt u een groot assortiment in spuitbussen met velgenlak. We hebben diverse soorten spuitbussen met velgenlak in alle kleuren. Met onze velgenlak heeft u een lak die bestaat uit krasvaste verf die bestand is tegen onder andere (strooi)zout, pekel, steenslag en remstof en -vloeistof. Gebruik onze velgenlak voor het herstellen van stoeprandschade of om uw velgen van een nieuwe kleur te voorzien. Wilt u meer weten over velgenlak? Lees dan hieronder verder.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Velgenlak in spuitbus

Velgenlak in spuitbus voor het spuiten van uw velgen en wieldoppen. CROP heeft een ruim assortiment spuitbussen met velgenlak van hoogwaardige kwaliteit. Deze spuitbussen bevatten speciale verf die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden, benzine, zuren, zout, remstof, remvloeistof, pekel en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast is deze verf voor uw velgen tevens stootvast en krasvast, waardoor u ook geen last heeft van steenslagschade.

Velgenzilver en metallic lak voor velgen

Heeft uw aluminium of metalen velg stoeprandschade of wilt u deze in zijn originele zilver aluminium kleur spuiten? Dan bieden wij u speciale spuitbussen velgenzilver voor het origineel herstellen en spuiten van uw velgen. Deze aluminium zilver kleur bevat metallic zilverdeeltjes waardoor deze spuitbus enkel in een 1K kwaliteit te verkrijgen is en afgespoten dient te worden met een blanke lak. Deze zorgt voor de bescherming van kleurlak.

Moet ik velgenlak afspuiten met blanke lak?

U zult zich wellicht afvragen of u velgenlak af moet spuiten met een blanke lak. Goede vraag! Omdat de meeste spuitbussen op basis van 1 component zijn, dient deze verf afgespoten te worden met een blanke lak. Een blanke lak zorgt niet alleen voor de glansgraad, maar tevens voor de bescherming van de lak. Denk hierbij aan steenslag, pekel, zout, zuren, remvloeistof, vuil en andere invloeden van buitenaf.

2 componenten spuitbus velgenlak

Velgenlak in een 2K spuitbus is enkel mogelijk met uni kleuren. Dit zijn effen kleuren die geen metallic zilverdeeltjes bevatten. 2 componenten spuitbus bevat velgenlak met verharder die niet afgespoten hoeft te worden met een blanke lak. Deze 2K velgenlak in spuitbus zorgt direct de glansgraad van uw velg, een geweldige bescherming en dekking van de lak.

Hoe spuit ik mijn velgen?

Het zelf spuiten van uw velgen of wieldoppen is eenvoudig te doen met onze professionele spuitbussen. Heeft u stoeprandschade of wilt u uw velgen een nieuwe kleur geven? Wij geven u graag een advies hoe u zelf makkelijk en snel uw velgen spuit in een kleur naar keuze.

Schuur de velg op met korrel 400 schuurpapier. Mocht het zo zijn dat u veel schade aan de velg heeft en deze geplamuurd dient te worden, adviseren wij u de Multi-Soft Poly plamuur van CROP te gebruiken. Na het plamuren kunt u de velg weer met schuurpapier korrel 400 schuren om een strak en egaal oppervlak te krijgen. Hierna dient u een primer te spuiten, waarna u deze met korrel 800 glad kunt schuren. Indien dit te grof is kunt u in stappen van 100 naar een fijnere korrel toe gaan om zo tot het gewenste gladde oppervlak te komen. Behoudt tijdens het spuiten een afstand van 10 tot 15cm en breng om de 10 minuten een nieuwe laag aan. Mocht het nodig zijn kunt u na 15 a 20 minuten de blanke lak aanbrengen. De meest ideale temperatuur voor het spuiten van velgenlak is 20°C.

© Car Repair Online Products