• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Plasti Dip Sprays

Wij hebben een groot assortiment in zowel hoogglans als matte plasti dip spuitbussen. In verschillende kleuren verkrijgbaar. Plasti dip in verf in spuitbus hecht op alle ondergronden en is verwijderbaar. Dit biedt de mogelijkheid om bepaalde onderdelen van auto’s, scooters, motoren of andere voertuigen tijdelijk van een andere kleur te voorzien. Denk hierbij aan onderdelen als velgen, zijspiegels of spoilers.

Lees meer

Plasti dip spray kopen?

Plasti dip in een spuitbus kopen? Bij CROP heeft u een ruime keus uit verschillende soorten kleuren plasti dip sprays. Van standaard kleuren tot metallic en pearl kleuren in een plasti dip spray. Deze spuitbussen zijn van hoogwaardige kwaliteit met een goed dekkenvermogen. Een spuitbus verwijderbare rubber coating is ideaal geschikt voor het spuiten van spoilers, dorpels, velgen, spiegels en overige accenten van auto’s, motoren en scooters.

Hoeveel spuitbussen plasti dip heb ik nodig voor mij velgen?

Het spuiten van uw velgen met plasti dip is op dit moment erg populair. Maar hoeveel spuitbussen heeft u nou nodig? Dit is een veel gestelde vraag bij mensen die hun velgen willen gaan spuiten. Afhankelijk van de dekking van de kleur, de grootte van de velg en of u de binnenkant van de velgen mee wilt spuiten, moet u rekening houden met 4 spuitbussen (één spuitbus per velg).

Plasti dip in spuitbus is handig

Plasti dip in spuitbus, handig en snel! Doordat de verwijderbare rubber coating in een spuitbus zit, hoeft u niet te beschikken over dure apparaat zoals een compressor, spuitpistool en toebehoren. Hierdoor hoeft u geen kostbare investeringen uit te voeren, om een mooi, strak en glad resultaat te bereiken.

Is het resultaat net zo mooi als met een spuitpistool?

U vraagt zich af of het eindresultaat met een spray net zo mooi is als met het spuiten door middel van een spuitpistool. De spuitbussen van tegenwoordig zijn dusdanig professioneel dat u hiermee een glad, strak en professioneel eindresultaat mee bereikt. Een plasti dip spray is ideaal geschikt voor het spuiten van accenten, kleine onderdelen en velgen. De enige reden om plasti dip te verspuiten middels een spuitpistool is vanwege de grootte van het oppervlak. Wanneer u een complete auto wilt spuiten, adviseren wij u dit middels een spuitpistool te doen daar waar dit aanzienlijk sneller en makkelijker is. Daarnaast is bent u met een hoop spuitbussen uiteindelijk duurder uit dan wanneer u dit in blik koopt.

Kortom, bij CROP koopt u iedere kleur plasti dip spray met korting en tegen de laagste prijs. Bestel vandaag voor 22.00 uur uw spray en ontvang deze morgen al in huis!

© Car Repair Online Products