• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Metallic lakken

Op zoek naar metallic lak in spuitbus? Al onze metallic lakken worden op maat gemaakt op basis van kleurcode of kleurnaam. Zowel de standaard als metallic kleuren in spuitbus geven 100% kleurechtheid, hebben een geweldige dekking en hechten goed op elke ondergrond. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze metallic lak in spuitbus.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 43

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Metallic lak spuitbussen

Wilt u metallic lak spuitbussen kopen? CROP heeft een ruim assortiment verschillende soorten spuitbussen metallic lak in alle kleuren. Van de standaard kleuren metallic verf tot aan de op maat gemaakte spuitbussen die gemaakt en afgevuld worden door onze ervaren kleurmaker waarbij u zelf de kleur bepaalt. Onze spuitbussen metallic lak staan bekend om hun geweldige dekking en uitstekende hechting op alle ondergronden. Voor het aller beste resultaat, adviseren wij de metallic verf af te spuiten met een blanke lak die zorgt voor de bescherming van de lak.

Wat is een metallic lak?

Metallic is een verf waaraan zilverdeeltjes toegevoegd zijn. Afhankelijk van de kleur en de wens, kunnen dit fijne of grove deeltjes zijn. Een metallic lak is over het algemeen een duurdere verf dan de standaard uni kleuren. Dit heeft te maken met de betreffende deeltjes die in de lak verwerkt zitten.

Kan metallic in 2K gemaakt worden?

Regelmatig krijgen wij de vraag om metallic lakken af te vullen in 2K spuitbussen. Helaas is dit niet mogelijk! Dit heeft te maken met de zilverdeeltjes die in de lak zitten. Wanneer u een metallic verf spuit ‘liggen’ de zilverdeeltjes op het oppervlak. Hierdoor zijn deze onbeschermd en zullen deze dan ook zeer snel verdwijnen en/of beschadigen. Om die reden is het enkel mogelijk om een metallic lak te kopen in een 1K kwaliteit. Wel kunt u een metallic verf afspuiten met een 2 componenten blanke lak!

Moet ik metallic lak afspuiten met blanke lak?

Zoals u inmiddels weet is een metallic lak enkel te koop in een 1K kwaliteit. Echter wilt u deze wel beschermen tegen krassen, benzine, UV en overige weersinvloeden. Om die reden adviseren wij u ten alle tijden een blanke lak te spuiten. Een blanke lak zorgt niet alleen voor bescherming van de verf, maar ook voor de glansgraad! Bij voorkeur spuit u de lak af met een 2 componenten blanke lak die de meeste voordelen met zich meebrengt en zorgt voor een hogere laagdikte.

Kan ik zelf controleren of er metallic in mijn lak zit?

Heb ik een metallic lak of niet? U kunt zelf ook controleren of er metallic zilverdeeltjes in uw kleurlak zit. Plaats het voertuig in de zon of schijn er met een felle zaklamp op. Ziet u zilverdeeltjes of andere metaaldeeltjes in de lak schitteren? Dan heeft u een prachtige metallic verf.

Al onze spuitbussen metallic lak zijn direct uit voorraad leverbaar. Heeft u een metallic verf die wij voor u moeten mengen en afvullen? Dan is onze kleurmaker in staat deze direct voor u te mengen. Bestel uw spuitbussen met metallic lak voor 22.00 en ontvang deze morgen in huis!

© Car Repair Online Products