• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Flip-Flop & Kameleon lakken

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Flip-Flop & Kameleon lak spuitbussen

Flip-Flop en Kameleon lakken in spuitbus creëren een uniek effect! Een Flip-Flop of Kameleon lak is een verf dat van kleur verandert aan de hand van de hoek waarin u kijkt. Hierbij bepaalt niet alleen de invalshoek, maar ook het lichtinval en de hoeveelheid licht de uitstraling van de kleur in de lak. Met een Flip-Flop of Kameleon verf verandert het object van kleur en ziet deze er iedere keer anders uit.

Hoe spuit ik een Flip-Flop of Kameleon lak?

Bij het spuiten van een Flip-Flop of Kameleon lak is het belangrijk om een voorkleur te spuiten. Deze basiskleur heeft een sterke invloed op het uiteindelijke effect van de Flip-Flop kleur. Bij het kopen van de Kameleon lak spuitbus, staat de geadviseerde voorkleur. Ons advies is dan ook om deze basiskleur in acht te nemen voor het aller beste Flip-Flop effect. Na het spuiten van de basiskleur en Kameleon lak, is het advies om een blanke lak te spuiten. De blanke lak beschermt de Flip-Flop verf tegen invloeden van buitenaf en vergeling.

Waar kan ik een Flip-Flop verf op spuiten?

Bij de spuiten van Flip-Flop verf is het belangrijk om eerst een primer aan te brengen voordat de kleur erop gespoten wordt. Zorg ook dat de ondergrond schoon en vetvrij is. Hierbij is het belangrijk om de spuitbus goed te schudden voor gebruik en spuit van te voren op een proefstuk om te zien of de kleur goed is. Neem een spuitafstand aan van 25 tot 30cm en spuit verschillende lagen over elkaar heen om het beste resultaat te behalen.

Voorwerpen

Parelmoer verf en Flip Flop lakken kunnen op allerlei ondergronden gespoten worden. Dit kan bijvoorbeeld een auto zijn of als je bezig bent met een bepaald project thuis is het heel gaaf om een lamp te bespuiten met Flip Flop lak. Het hangt er maar net vanaf waar de verf voor gebruikt gaat worden.

Velgen of auto in Kameleon of Flip-Flop kleur spuiten

Wenst u de velgen of uw auto in een Kameleon of Flip-Flop kleur spuiten? Met onze verf spuitbussen creëert u een unieke, gave en stoere uitstraling! Onze Flip-Flop en Kameleon lakken zijn van hoogwaardige kwaliteit en overspuitbaar met een een blanke lak waardoor deze geschikt zijn voor het spuiten van velgen of een complete auto. Een geweldige uitstraling voor de custom painter!

© Car Repair Online Products