Dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Effect lakken

Producten 25-48 van 89

Van hoog naar laag sorteren
    • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis bezorgd vanaf €50,-
    • Tot 100 dagen retourneren
  1. MoTip / Dupli-Color Marmer Spray in 200ml spuitbus
    Dupli-Color Marmer Effect Spray in Spuitbus
    Waardering:
    0%
    0 beoordelingen
    € 11,80 € 9,75 Adviesprijs € 14,57
    • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis bezorgd vanaf €50,-
    • Tot 100 dagen retourneren
  2. Lamborghini Oro Elios lak spuitbus
    Lamborghini Oro Elios lak spuitbus
    Waardering:
    0%
    0 beoordelingen
    € 23,60 € 19,50 Adviesprijs € 29,04
    • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis bezorgd vanaf €50,-
    • Tot 100 dagen retourneren
Pagina van 4
per pagina

Effect lakken in spuitbus

Een effect lak in spuitbus bevat een speciale verf dat zorgt voor een uniek en speciaal effect op het moment dat deze lak gespoten wordt. Onze spuitbussen met effect lak kunnen zowel binnens- als buitenshuis gespoten worden. Bij CROP heeft u een ruime keus uit verschillende kleuren effect lakken in spuitbus.

Verschillende soorten effectlakken

Wij hebben verschillende soorten effectlakken in spuitbus. Denk hierbij aan een Goudverf, Chrome lak, Reflecterende en Glow In The Dark Effect verf. Zoals de naam het al zegt zorgt een effectlak voor een speciaal effect qua kleur als het op de auto gespoten wordt of op andere voorwerpen.

Hoe kan ik het beste effect lakken spuiten?

Wanneer je bijvoorbeeld een spuitbus met goudverf gaat gebruiken is het belangrijk om goed te kijken naar de waarschuwingsteksten die op de spuitbus staan. Verwijder eerst het vuil van het oppervlakte voordat je de effectlak erop gaat spuiten. Schud goed de spuitbus, dit moet ongeveer twee of drie minuten voor gebruik. Spuit eerst op een proefstukje om te kijken of de kleur klopt. De lak moet vanaf een afstand aangebracht worden in verschillende lagen. Laat de lak ongeveer 24 uur goed drogen zodat het beste resultaat ontstaat. Na het spuiten van de effectlak is het belangrijk om blanke lak er overheen te spuiten ter bescherming van de lak.

Candy kleuren

Naast spuitbussen met goudverf, RVS en chrome, maken wij ook nog onze eigen lakken met Candy Apple kleuren. We hebben 10 verschillende Candy kleuren die van professionele kwaliteit zijn voor een fantastisch resultaat!

Bestel nu de spuitbussen met effectlakken online

Bent u opzoek bent naar een effectlak in spuitbus en heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd bellen naar 010-447 36 58. Bij ons kan elke medewerker t adviseren over welke spuitbus met effectlak u het beste kan kopen. Als de vraag echt dringend is kunt u contact opnemen via onze livechat. Hier proberen wij zo snel mogelijk antwoord op de vraag te geven. Ook kunt u mailen naar info@nonpaints.com.

© Car Repair Online Products