• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Velgen- & bandenreinigers

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 44

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Velgenreiniger kopen?

Velgenreinigers zijn krachtige reinigingsmiddelen voor het grondig schoonmaken van je velgen. Ons ruime assortiment velgenreinigers zijn extreem sterk, maar toch veilig voor iedere velg of wieldop. Een velgen reiniger gebruik je bij sterk vervuilde velgen en ingebrand remstof. Door een goede velgenreiniger te gebruiken, maak je makkelijker je velgen schoon en ziet je velg er weer als nieuw uit!

Velgen schoonmaken

Het schoonmaken van je velgen is veelal een vervelende klus. De velgen van je auto hebben veel te weerstaan. Niet alleen remstof, maar ook de verontreiniging van de weg, teer, zand en overige verontreinigingen die vrij komen tijdens het rijden. Het is daarom belangrijk dat je regelmatig je velgen grondig schoonmaakt. Door een krachtige velgenreiniger te gebruiken, gaat het schoonmaken van je velgen aanzienlijk makkelijker. Deze reinigers voor velgen weken het vuil los waardoor je het vuil makkelijker kunt schoonmaken. Gebruik altijd bij het schoonmaken van je velgen een goede autoshampoo, velgenborstel of autospons.

Teerspetters en ingebrand remstof verwijderen

Teer en ingebrand remstof blijven een vervelende obstakel tijdens het schoonmaken van je velgen. Door een krachtige velgenreiniger te gebruiken, reken je af met deze nare verontreiniging. Bij het opspuiten van een velgen reiniger, week het teer en ingebrand remstof los, waarna je deze makkelijk schoonmaakt met een velgenborstel.

Bandenzwart laten je banden weer glimmen

Bandenzwart is een speciale gel die de wang van je band er weer als nieuw uit laat zien. Na verloop van tijd worden je banden dof en krijgen deze een verweerde uitstraling. Wanneer je je auto schoon gemaakt hebt, zien je banden er onverzorgd uit. Om je banden weer te laten glimmen, gebruik je een bandenzwart. Hierdoor ziet je autoband er weer als nieuw uit!

Hoe breng ik een bandenzwart aan?

Bandenzwart heb je in verschillende soorten. De een gebruikt een spray die je simpelweg op de band van je auto spuit. De ander gebruikt een gel-vormige bandenzwart, die het langst op je autoband blijft zitten met behoud van de zwarte glans. Deze bandengel breng je aan met een pad. Door de gel op de pad te doen, wrijf je de bandenzwart gelijkmatig uit over de wang van je band. Hierdoor krijgt de wang van je autoband een gelijkmatig diep zwarte kleur.

Kan ik mijn banden ook zwart verven?

Met de MIPA Autoreifenlack Schwarz is het mogelijk om je autobanden en andere rubberen onderdelen zwart te verven. Deze professionele bandenzwart kan met een kwast of met een verfspuit worden aangebracht, bij het spuiten van deze lak raden wij een spuitopening van 1,5mm t/m 2mm aan.

© Car Repair Online Products