• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Vliegroest verwijderen

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
per pagina

Vliegroest verwijderen

Vliegroest verwijderen kan met fallout remover of een speciale vliegroest-verwijderaar. Met deze producten kunt u zelf vliegroest verwijderen van de auto of een ander oppervlak. Helaas kunt u niet vliegroest verwijderen tijdens het autowassen. Een fallout remover of vliegroest verwijderaar lossen de metaaldeeltjes op zodat deze van de lak te verwijderen zijn. Deze oppervlaktereiniger los het vuil op zodat de vliegroest makkelijk van de auto af te spoelen of wassen is!

Wat is vliegroest en hoe herken ik het?

Vliegroest komt van ijzer en wordt ook wel metaaldeeltjes genoemd. U herkent vliegroest aan kleine spikkeltjes of plekjes die je op autolak kunt zien zitten. Wanneer ijzer slijt vliegen de metaaldeeltjes er van af. Deze komen op de weg terecht die de auto tijdens het rijden op kan pakken. Vliegroest komt veel voor op plekken waar treinen, trams en auto’s rijden. Auto’s die daar geparkeerd staan of rijden zullen dan ook snel vliegroest op de lak hebben.

Vliegroest verwijderen auto

Vliegroest verwijderen van de auto doet u met een vliegroest verwijderaar of een fallout remover. Deze producten zijn makkelijk en snel te gebruiken waardoor iedereen zelf vliegroest van zijn/haar auto kan verwijderen. Gebruik onderstaand stappenplan hoe u vliegroest kan verwijderen van de auto.

 1. Was de auto eerst met shampoo. Droog de auto of zodat de lak droog is.
 2. Spray de fallout remover op de vliegroest.
 3. Laat de vliegroest verwijderaar 5 minuten intrekken.
 4. Begint de fallout remover te verkleuren naar paars of rood?
 5. Spoel dan het oppervlak af met stromend water.
 6. Ons advies is na het behandelen van de auto met vliegroest verwijderaar, om de lak nog een keer te wassen.
 7. Let op, laat de fallout remover nooit opdrogen en doe dit nooit in direct zonlicht.

Fallout remover of vliegroest verwijderaar. Wat is het verschil?

Een fallout remover en vliegroest verwijderaar zijn producten met dezelfde werking: vliegroest verwijderen. Beide producten zijn pH-neutraal en vrij van zuren of chemicaliën. Naast het verwijderen van vliegroest op de auto, kan een fallout remover ook gebruikt worden om ingebrand remstof te verwijderen. Remstof dat is ingebrand komt voor op velgen die niet regelmatig worden schoongemaakt. Door een fallout remover op de velg te spuiten en 5 minuten in te laten trekken, weekt het vuil los zodat u tijdens het wassen ingebrand remstof van de velg kunt verwijderen.

© Car Repair Online Products