• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Polijstcones & -ballen

Lees meer

Polijstcones & Polijstballen

Polijstcones & -ballen worden gebruikt voor het polijsten van autolak op moeilijk bereikbare plekken. De polijstcones hebben de vorm van een punt die lijkt op een pyramide, waarbij de polijstbal een ronde vorm heeft. De polijstcones en polijstballen zijn voorzien van een bitje die past in iedere boormachine. Bij CROP heeft u de keuze uit polijst-cones en ballen in verschillende kleuren. De verschillende kleuren hebben ieder hun eigen hardheid waarmee u verschillend resultaat kunt behalen tijdens het polijsten van iedere lak.

Polijstcones & -ballen voor op de boormachine

Polijstcones & Polijstballen beschikken over een bitje die rechtstreeks aangesloten kunnen worden op de boormachine. Hiermee kunt u met de accuboormachine de polijstbal of -cone gebruiken voor het polijsten van de lak op moeilijk bereikbare plekken. Het bitje is gemaakt van metaal die in de kop past van iedere boormachine. Hierdoor kunt u de cone of bal gebruiken op iedere accuboormachine voor het polijsten van de lak.

Polijsten van moeilijk bereikbare plekken

De Cones & Ballen zijn ideaal geschikt voor het polijsten van de lak op moeilijk bereikbare plekken op de auto, motor of scooter. Dankzij de pyramide en ronde vorm, kunt u met de cones en ballen op plekken machinaal polijsten waar u normaliter met een poetsmachine niet bij komt. Denk hierbij aan het polijsten van velgen, uitlaten, deurhandgrepen, luchtinlaten, remklauwen, motorblokken en diffusers.

Velgen polijsten

Het polijsten van velgen is een onmogelijke klus met een polijstmachine. Door de verschillende vormen, hoeken en rondingen in het wiel, kunt u met een poetsmachine de velgen niet machinaal polijsten. Met onze polijstcones en -ballen, bent u in staat om iedere velg te polijsten; hoe moeilijk de velg ook is! Dankzij de puntige en ronde vorm, slaat u tijdens het polijsten geen plekje over en kunt u de meest moeilijke velgen machinaal poetsen!

Uitlaten polijsten

Om uitlaten te polijsten heeft u een cone of bal nodig, waarmee u zowel de binnenkant als de buitenkant van de uitlaat kan polijsten. Dankzij de speciale vorm van de polijstcone of -bal, kunt u de binnenkant van de uitlaat machinaal polijsten. Daarnaast kan de cone ook tussen de bumper en uitlaat komen, zodat geen plekje op de einddempers van de uitlaat en de onderkant van de bumper overgeslagen wordt tijdens het poetsen.

Polijsten van deurhandgrepen

Deurhandgrepen zijn onmogelijk om te polijsten met een poetsmachine. Echter is de handgreep van de autodeur wel een onderdeel dat gevoelig is voor krassen en gebruikssporen. Voor het polijsten van de deurhandgrepen, kunt u het beste gebruik maken van een polijstcone. Dankzij de langwerpige vorm, bent u in staat om tussen de handgreep van de autodeur te komen, waardoor u de lak machinaal kunt polijsten. Hierdoor verwijdert u de krassen uit de lak die ontstaan tijdens het openen van de deur, door uw sleutels en ringen.

Polijstcones & -ballen in verschillende kleuren

Polijstcones & Polijstballen zijn te koop in verschillende kleuren. Hierbij bepaalt de kleur de hardheid van het foam op de cone of bal. Dankzij de verschillende hardheden bent u in staat om verschillend polijstresultaat te behalen. Met een harde polijstcone of -bal, verwijdert u de meest diepe krassen en lakdefecten, waarbij u met een zachte cone de lak op hoogglans brengt voor een showroom finish!

© Car Repair Online Products