• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Onderbeker verfspuiten

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verfspuit met onderbeker

Onderbeker verfspuit is een spuitpistool die in de loop der jaren steeds minder gebruikt wordt. Zoals de naam al zegt beschikt deze verfspuit over een onderbeker die voorzien is van een aanzuigbuis. De aanzuigbuis zorgt er voor dat de lak uit de onderbeker gespoten wordt. Een onderbeker spuitpistool wordt veelal gebruikt bij het spuiten van industriële lakken en grondverven. Koop uw onderbeker verfspuit voor 22.00 uur en ontvang deze morgen in huis.

De voordelen van een onderbeker spuitpistool

Wat is het voordeel van een verfspuit met een onderbeker? Veelal is een onderbeker spuit relatief goedkoop in aanschaf. Onderbeker spuitpistolen zijn voordelig geprijsde spuiten doordat deze minder populair zijn en beschikken over een grovere verneveling dan bij bovenbeker spuiten.

Nadeel van een onderbeker verfspuit

Een groot nadeel van een spuitpistool met een onderbeker is dat er relatief veel residu van lakken in de beker blijft zitten. Doordat de verfbeker niet bovenop de spuit zit, zakt de lak ook niet naar benden door de zwaartekracht.Dit residu van lak kost onnodig geld.

Ideaal bij grondverven

Een onderbeker verfspuit wordt veel gebruikt bij het spuiten van coatings en grondverven. Door de grove structuur van primer is deze onderbeker spuit ideaal geschikt voor het verspuiten van deze lak.

Kortom, Nonpaints.com is voor u het adres voor het kopen van uw onderbeker verfspuit. Op ons hele assortiment onderbeker spuiten ontvangt u een extra online korting. Hierdoor koopt u uw verfspuit met extra voordeel en tegen de laagste prijs.

© Car Repair Online Products