• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Euro-Gun verfspuiten

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Goedkope verfspuit kopen?

Goedkope verfspuit kopen van een degelijke kwaliteit? Heeft u slechts één of een paar spuitklussen? Dan zijn de EURO-GUN verfspuiten iets voor u. Deze scherp geprijsde verfspuitpistolen zijn te vergelijken met de bekende MAX-AIR spuitpistolen. De EURO-GUN verfspuit is te koop met een 600ml bovenbeker en de mini verfspuit beschikt over een 125ml bovenbeker.

Koop uw low-budget verfspuit van perfecte kwaliteit voor 22.00 uur en ontvang deze morgen in huis!

Hoe goed is de kwaliteit van deze verfspuit?

Met de EURO-GUN verfspuiten behaalt u een strak en uitstekend spuitresultaat. De verfverneveling is uiterst fijn en kan bijgesteld worden door de luchtregelaar aan het spuitpistool. De EURO-GUN is te gebruiken in combinatie met watergedragen en conventionele lakken.

In welke sproeieropening is de verfspuit van EURO-GUN leverbaar?

De traditionele EURO-GUN verfspuit met een 600cc bovenbeker is leverbaar in sproeieropeningen 1,3mm, 1,4mm, 1,7mm, 2mm en 2,5mm. Hierdoor heeft u voor iedere klus de juiste verfspuit. Of u nou een basislak, 2K lak, primer of spuitplamuur spuit; de juiste spuit voor iedere spuitkluis.

Verfspuit met vlakstraal en rondstraal

De EURO-GUN verfspuit is voorzien van een vlakstraal en rondstraal mogelijkheid. Door deze mogelijkheid kunt u de verfspuit instellen met een vlakke straal en een ronde straal. Afhankelijk van uw wens heeft u de juiste verf verneveling.

Niet uit elkaar te halen

De EURO-GUN spuiten zijn verfspuiten die niet uit elkaar gehaald dienen te worden. Daar waar de verfspuit gefabriceerd is uit het oogpunt van kostenbesparing, is het niet mogelijk om deze spuiten en de onderdelen uit elkaar te halen. Wanneer u dit doet en u plaatst de onderdelen weer terug, zal de spuit hoogst waarschijnlijk gaan lekken.

Hoe reinig je dan deze verfspuit?

U vraagt zich af hoe u deze verfspuit dan dient te reinigen? Over het algemeen worden de spuiten voor slechts één of een paar klusjes gebruikt. Indien u deze wilt reinigen en ontlakken, adviseren wij deze door te spuiten met thinner. Hierdoor zal de thinner het pistool van binnen volledig reinigen en is deze weer te gebruiken bij de volgende klus.

© Car Repair Online Products