dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!

DeVilbiss GTi-PRO verfspuiten

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. DeVilbiss GTi PRO LITE Verfspuit + extra sproeier
  DeVilbiss GTi PRO LITE Verfspuit + extra sproeier
  € 440,00 Adviesprijs € 535,00 Incl. BTW € 532,40
 2. DeVilbiss GTi PRO DIGITAL Verfspuit
  DeVilbiss GTi PRO DIGITAL Verfspuit
  € 579,00 Adviesprijs € 685,00 Incl. BTW € 700,59
 3. DeVilbiss GTi-PRO DIGITAL Verfspuit bovenbeker
  DeVilbiss GTi PRO LITE DIGITAL Verfspuit bovenbeker
  € 599,00 Adviesprijs € 715,00 Incl. BTW € 724,79
 4. DeVilbiss GTi PRO LITE Verfspuit bovenbeker
  DeVilbiss GTi PRO LITE Verfspuit bovenbeker
  € 389,00 Adviesprijs € 555,00 Incl. BTW€ 470,69
 5. DeVilbiss GTi PRO Verfspuit bovenbeker
  DeVilbiss GTi PRO Verfspuit + bovenbeker
  € 370,00 Adviesprijs € 530,00 Incl. BTW€ 447,70
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DeVilbiss GTi-PRO Verfspuiten

DeVilbiss GTi-PRO Verfspuit is het meest verkochte spuitpistool van DeVilbiss. Al jaar en dag is de DeVilbiss GTi-PRO een begrip voor het professioneel spuiten van autolakken, blanke lakken, basislakken, 2-componenten lakken, en primers. De DeVilbiss GTi-PRO is een mijlpaal in de ontwikkeling van het DeVilbiss i-systeem en een revolutie op het gebied van spuitpistooltechniek voor autolakken! De DeVilbiss GTi-PRO Verfspuitpistolen beschikken over een ergonomisch gevormd pistoolhuis dat gemaakt is van licht aluminium materiaal. De DeVilbiss GTi-PRO Pistolen hebben een legendarische greep en een goede ligging in de hand, waarmee DeVilbiss zoals altijd voorop loopt in het ontwikkelen en ontwerpen van professioneel spuitgereedschap!

DeVilbiss GTi-PRO leverbaar in 3 kleuren

De nieuwe DeVilbiss GTi-PRO Verfspuit is leverbaar in 3 kleuren: goud, zwart en blauw. Dankzij de 3 verschillende kleuren kunnen meerdere spuitpistolen makkelijk uit elkaar gehouden worden indien u gebruik maakt van meerdere DeVilbiss GTi-PRO verfspuiten. Hierdoor kunt u een specifieke kleur gebruiken voor een bepaalde lak, waardoor de verfspuiten makkelijk uit elkaar gehouden kunnen worden.

3 verschillende luchtkappen

Het Reseach & Development-team van DeVilbiss heeft voor de GTi-PRO drie nieuwe superfijne luchtkappen ontwikkeld, waarbij gebruik is gemaakt van de laatste technologie op het gebied van vloeistofdynamica om een uitstekende verneveling te verkrijgen. DeVilbiss heeft de de luchtkapring van de GTi-PRO verbeterd door de spuit te voorzien van een drukring waardoor de luchtkap gemakkelijk kan worden gedraaid voor een perfecte uitlijning van het spuitbeeld, en toch volledig afdicht.

Vernieuwde sproeieropeningen

Tevens beschikken de DeVilbiss GTi-PRO Spuitpistolen over een nieuwe sproeier voor hoge vloeistofstroming die ervoor zorgt dat de verfspuit optimaal geschikt is voor een brede reeds viscositeiten en maakt het praktisch onnodig de sproeier te verwisselen wanneer met van materiaal zou veranderen.

Een nieuwe naald!

DeVilbiss heeft de naaldpakking vervangen door een zelfstellend en dichtend systeem dat er voor zorgt dat de trekker soepeler dan ooit werkt. Daarbij heeft de DeVilbiss GTi-PRO een vernieuwde trekker met een volkomen nieuw profiel voor superieur comfort en een 'wrap-around' vingergreep als de trekker wordt bediend of losgelaten.

Stel perslucht nog beter af

De luchtregelaar van de DeVilbiss GTi-PRO heeft een uniek gepatenteerd ontwerp, zodat u niet de stoot krijgt die u normaal voelt als u de trekker van een vanouds gebruikelijk spuitpistool inknijpt. Met deze superieure controle van de trekker kunt u nu laklagen bijwerken zoals nooit tevoren.

© 2020 Car Repair Online Products