• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

5% EXTRA KORTING! Vouchercode: CROP5. Geldig t/m vrijdag 1 juli.

Straalcabines

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Straalcabines voor stralen & zandstralen

Straalcabines worden gebruikt om onderdelen, voorwerpen of objecten te stralen en ontlakken. Een zandstraalcabine is een bak waarin straalmiddel geplaatst wordt en die afgesloten kan worden door een doorzichtige deksel/klep. Aan de voorkant van de straalcabine kunnen uw handen door twee ronde gaten, waarbij uw handen direct in twee handschoenen terecht komen die uw handen tijdens het stralen beschermen tegen het straalmiddel. In de straalcabine beschikt u over een speciale borstel waarmee het te stralen onderdeel, schoon geborsteld kan worden.

Straalcabines in verschillende uitvoeringen

Straalcabines zijn er in verschillende groottes en uitvoeringen. Binnen ons assortiment treft u verschillende cabines om mee te stralen aan. Van grote 220 liter straalcabines, tot kleine zandstraalcabines die op de tafel of werkbank geplaatst kunnen worden. Bent u opzoek naar een andere straalcabine? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste zandstraalcabine!

Zandstraalcabine als tafelmodel

Een zandstraalcabine als tafelmodel is een enorm populair voor kleine onderdelen. Deze straalcabine kan dankzij zijn compacte formaat makkelijk op een tafel of werkbank geplaatst worden. Hierdoor heeft u direct de juiste werkhoogte en kunt u makkelijk en snel kleine onderdelen stralen zonder dat u uw werkplek hoeft te verlaten! De tafelmodel straalcabine is tevens ideaal geschikt wanneer u geen grote onderdelen hoeft te zandstralen.

Grote zandstraalcabine 220 liter

Heeft u de ruimte en dient u grotere auto-onderdelen, objecten of andere onderdelen te zandstralen? Dan is de grote straalcabine met een inhoud van 220 liter voor u de beste keus! Deze 220 liter straalcabine biedt voldoende ruimte om ieder onderdeel of voorwerpen volledig te zandstraal en ontlakken.

Hoe wordt een straalcabine geleverd?

Staat u op het punt om een straalcabine te kopen en wilt u weten hoe uw zandstraalcabine geleverd wordt? Wanneer u bij CROP een straalcabine koopt, wordt deze geleverd inclusief verlichting, handschoenen, een set nozzles, glasfolie, straalpistool en officiële fabrieksgarantie. Daarnaast wordt de straalcabine gratis bij u thuis bezorgd! Hierdoor weet u zeker dat u direct aan de slag kunt gaan het met stralen van uw object!

© Car Repair Online Products