• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Afbraamschijven

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
per pagina

Afbraamschijven

Afbraamschijven zijn speciale slijpschijven, ook wel lamellenschijven genoemd, voor het ontbramen van ieder materiaal of oppervlak. Een afbraamschijf wordt geplaatst op een haakse slijper waarna de schijf de bramen verwijderd van metaal, staal, ijzer, aluminium of andere gegalvaniseerde materialen. Ook kunnen bramen verwijderd worden middels een schuurvijl in combinatie met een schuurband. Het is afhankelijk van de grootte van de braam, de wijze waarop u deze wilt wegslijpen.

Ontbramen met een afbraamschijf

Ontbramen wordt veelal gedaan met een afbraamschijf. De slijpschijf is speciaal ontwikkeld om snel en effectief de bramen te verwijderen zonder het oppervlak te beschadigen. Afbraamschijven zijn te koop in verschillende groottes (diameter), diktes en groftes. Afhankelijk van hoe groot of wat voor materiaal het oppervlak is, kiest u de gewenste afbraamschijf.

Lamellenschijf om bramen te verwijderen

Liever bramen verwijderen met een lamellenschijf? Dat kan! Een lamellenschijf staat bekend om het feit dat deze slijpschijf zeer snel en agressief werkt op ieder oppervlak. De naam heeft deze slijpschijf te danken aan het feit dat op de schijf lamellen geplaatst zijn. Lamellenschijven zijn te koop in een vlakke en conische vorm. Voor iedere toepassing is er een geschikt lamellenschijf.

Lamellenschijven Vlak

Vlakke lamellenschijven zijn afbraamschijven waarbij de lamellen vlak op de slijpschijf liggen. Een vlakke lamellenschijf is te koop in een 115mm en 125mm diameter. Afhankelijk van de haakse slijper die u wilt gebruiken, kiest u de gewenste grootte van de lamellenschijf vlak.

Lamellenschijven Conisch

Conische lamellenschijven zijn schijven waarbij de lamellen een conische vorm hebben. Een lamellenschijf conisch wordt gebruikt wanneer u gegolfde of gebogen oppervlak moet afbramen en slijpen. Ook de conische lamellenschijf is te koop in een 115mm en 125mm diameter voor de haake slijpmachine.

Afbraamschijf gebruiken voor het slijpen van metaal

Een afbraamschijf kan ook gebruikt worden om metaal te slijpen. De doorslijpschijf met lamellen zijn agressief genoeg om volledig door ijzer, metaal, staal, aluminium en andere oppervlakken te slijpen. Doordat u de afbraamschijf op een haakse slijper plaatst, kunt u met een hoge kracht en snelheid doorslijpen!

© Car Repair Online Products