• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Schuurstofzuigers

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 32

Van hoog naar laag sorteren

Schuurstofzuigers voor het afzuigen van schuurstof

Schuurstofzuigers zorgen voor het afzuigen van schuurstof tijdens het schuren met een schuurmachine of schuurblok. Een schuurstofzuiger is een professioneel stofafzuigingsapparaat waardoor u tijdens het schuren een mooier schuurbeeld kunt behalen. Voor het beste schuurresultaat raden wij ten alle tijden het schuren met een schuurstofzuiger aan.

Waarom een schuurstofzuiger gebruiken?

Het schuren met een schuurstofzuiger heeft vele voordelen. Door het schuurstof tijdens het schuren af te zuigen, werkt u schoner waardoor het allereerst beter is voor uw eigen gezondheid. Daarnaast schuurt u langer met een velletje schuurpapier, omdat het schuurstof direct wordt afgezogen door de stofzuiger. Tot slot zorgt een schuurstofzuiger er ook voor dat het schuurbeeld aanzienlijk mooier wordt. Het schuurstof wordt krachtig afgezogen; van het oppervlak, door de schuurmachine, via de stofzuigerslang naar de schuurstofzuiger.

Schuurstofzuigers van bekende merken

Binnen ons assortiment heeft u een ruime keus uit verschillende soorten schuurstofzuigers. Van prijstechnisch gunstige machines tot professionele stofzuigers waarop meerdere schuurmachines aangesloten kunnen worden! CROP voert bekende merken schuurstofzuigers van RUPES, FLEX en Starmix.

Schuurstofzuiger voor alle schuurmachines

Via een stofzuigerslang wordt de schuurmachine aangesloten op de schuurstofzuiger. Op een schuurstofzuiger kunnen alle soorten schuurmachines aangesloten worden. Zowel elektrische als pneumatische schuurders die werken op perslucht. Hierin maakt het niet uit wat voor schuurmachine u heeft. Of het nu een handpalm schuurder is, delta schuurmachine, bandschuurmachine of een schuurvijl.

Schuurstofzuiger met automatische schakeling

Binnen ons assortiment treft u schuurstofzuigers aan met automatische schakeling. Dit houdt in dat op de stofafzuiger een automatische schakelaar zit die aangesloten staat op de schuurmachine. Wanneer de schuurmachine gestart wordt, schakelt automatisch de schuurstofzuiger aan. Hierdoor hoeft u niet 2 machines tegelijk aan te zetten!

Accessoires voor schuurstofzuiger

Naast het kopen van de schuurstofzuiger zelf, kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van accessoires. Denk hierbij aan stofzuigerslangen, opzetstukken, verloopmoffen, adapters en andere toebehoren.

Schuurstofzuiger kopen

Koop online uw schuurstofzuiger met extra online korting tegen de laagste prijs. Op Nonpaints.com koopt u iedere stofzuiger voor uw schuurmachine met originele fabrieksgarantie. Vandaag besteld voor 22.00 uur, morgen in huis!

© Car Repair Online Products