Dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Schuurschijven

Producten 73-96 van 98

Van hoog naar laag sorteren
    • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis bezorgd vanaf €50,-
    • Tot 100 dagen retourneren
    • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis bezorgd vanaf €50,-
    • Tot 100 dagen retourneren
    • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
    • Gratis bezorgd vanaf €50,-
    • Tot 100 dagen retourneren
Pagina van 5
per pagina

Schuurschijven kopen

Schuurschijven zijn ronde schijven schuurpapier voor het schuren van oppervlakken. Schuurschijven worden veelal geplaatst op schuurmachines waarmee machinaal verf, autolak, beits of andere materialen mee weg geschuurd kan worden. Schuurschijven zijn in er in verschillende diameters, in verschillende groftes en in verschillende kwaliteit. Bij CROP kan je terecht voor het kopen van professionele schuurschijven voor de meest kritische schuurklussen, tot aan prijstechnisch voordelige schijven schuurpapier voor de hobbyist en doe-het-zelver. Bekijk onze grote assortiment schijven schuurpapier en bestel vandaag nog je schuurschijf voor 22.00 uur en ontvang deze morgen in huis!

Schuurschijven met stofgaten

Ronde schijven schuurpapier met stofgaten zijn de meest gebruikte schuurschijven in de markt. Schuurschijven met gaten worden gebruikt bij het schuren met stofafzuiging. Dankzij de gaten in de schijven schuurpapier, wordt tijdens het schuren met een schuurmachine het stof afgezogen. Door het stof door de gaten af te zuigen, behaal je tijdens het schuren een beter schuurresultaat, werk je schoner en gezonder. Dankzij de zuigkracht van de schuurstofzuiger, wordt het schuurstof door de gaten krachtig afgezogen!

Schuurschijven zonder gaten

Tegenwoordig worden er ook schijven schuurpapier gebruikt, die geen stofgaten hebben. Hierbij is het gehele oppervlak van de schuurschijf voorzien van een schuurkorrel. Het schuren met schijven schuurpapier zonder stofgaten wordt veelal gebruikt door degene die een schuurmachine hebben zonder stofafzuiging. Omdat er geen stof kan worden afgezogen, kiest men graag voor dit type schuurschijf.

Merken schuurschijven

CROP voert een ruim en breed assortiment schuurschijven. Van professionele schijven schuurpapier voor de professionele schadehersteller of schilder, tot aan goedkope ronde schijven voor het schuren door de hobbyist of particulier. Dankzij het grote assortiment voeren wij professionele merken als MIRKA, 3M, RUPES, Hamach en FINIXA.

MIRKA Schuurschijven

MIRKA is de pionier op het gebied van schuurpapier. MIRKA is een Fins bedrijf dat zich volledig bezig houdt met de ontwikkeling van schuren. De schijven schuurpapier van MIRKA zijn van de aller hoogste kwaliteit en staan garant voor een prachtig schuurresultaat. Met een schuurschijf van MIRKA werk je langer en schuur je effectiever. Afhankelijk van het oppervlak dat je wilt schuren, kies je een schuurschijf dat bij het oppervlak past!

Multihole schuurschijven

Multihole schuurschijven kenmerken zich, zoals de naam al zegt, in de vele gaten in de schijf. De schuurschijven met Multihole zijn bekend geworden door 3M. Dankzij de hoeveelheid stofgaten ben je verzekerd van een volledige en optimale stofafzuiging tijdens het schuren. Hierdoor werk je schoon en gezond!

Schuurschijven 150mm

150mm schuurschijven zijn de meest gebruikte ronde schijven schuurpapier die gebruikt worden op schuurmachines met een 150mm schuurpad. Ronde schijven schuurpapier met een diameter van 150mm hebben een universele maat voor het schuren van alle soorten oppervlakken. In de autoschadeherstel branche is dit de meest voorkomende maat.

Schuurschijven 75mm /77mm

75mm schuurschijven zijn kleine ronde schijven schuurpapier die gebruikt worden op mini schuurmachines. Schuurschijven met een 75mm diameter, wordt in praktijk ook wel aangeduid als 77mm schuurschijf. Dankzij het kleine ronde formaat, is deze schuurschijf ideaal geschikt voor het schuren van kleine oppervlakken, moeilijk bereikbare plekken en bij spotrepair werkzaamheden.

Schuurschijven met klittenband

Nagenoeg alle schuurschijven zijn voorzien van een klittenband rug. Hierdoor past de schijf op alle schuurmachines die beschikken over een velcro steunschijf. Dankzij een sterke klittenband rug, blijft de schuurschijf goed op de pad van de schuurmachine zitten tijdens het schuren.

© Car Repair Online Products