• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

RUPES schuurpapier

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
per pagina

RUPES Schuurpapier

Het RUPES Schuurpapier is een hoge kwaliteit schuurmateriaal voor de professional en doe-het-zelver. Het schuurpapier van RUPES is gemaakt van hoogwaardige materialen en staat bekend om zijn agressieve schuurresultaten met lange standtijd. Het meest bekende schuurpapier van RUPES, is het RUPES HQ400. Het HQ400 Schuurpapier van RUPES is op basis van PVC waardoor het een schuurfilm is!

RUPES HQ400 Schuurfilm

RUPES HQ400 Schuurfilm is een schuurpapier op basis van polyester. Hierdoor is het een schuurfilm en geen schuurpapier. De RUPES HQ400 Schuurfilm schuurt tot wel 2 keer sneller en kan gemiddeld 3 keer langer gebruikt worden dan van welk ander merk dan ook! Het RUPES HQ400 Schuurfilm moet u proberen, het resultaat en de kostenbesparing zult u verbazen!

Wat maakt Rupes HQ400 schuurfilm zo uniek?

RUPES HQ400 is opgebouwd uit een aantal uitzonderlijke materialen. Het is niet elk onderdeel op zich, maar juist de combinatie van al deze verschillende materialen in één product dat zo bijzonder maakt. Een kunststof drager voor automotive toepassingen is redelijk uniek. De drager bestaat niet uit papier maar uit een pvc-film: een heel sterk materiaal dat onder andere wordt gebruikt in gelaagde ruiten en diefstalbestendige ruiten. Deze drager is niet alleen uitzonderlijk sterk, waardoor hij zelfs niet scheurt wanneer hij een uitsteeksel zoals een bumpersteun of binnenspatbord raakt, maar is bovendien ook waterbestendig, waardoor RUPES HQ400 zowel droog als nat kan worden gebruikt. Een pvc-drager is bovendien altijd perfect vlak, wat een gelijkmatige schuurkracht ten goede komt. Een papieren drager is daarentegen meer gegolfd.

Schuurschijven voor natschuren en wetsanden

Het RUPES HQ400 Schuurfilm is op basis van PVC en niet op basis van papier. Hierdoor is dit type schuurmateriaal ideaal geschikt om lakken en verven mee nat te schuren of wetsanden. Het RUPES HQ400 Schuurfilm is op basis van PVC waardoor het niet scheurt tijdens het schuren met water of ontvetter.

Online RUPES Schuurpapier kopen

Bent u overtuigd van de hoge kwaliteit van het RUPES schuurpapier? Koop online voor 22.00uur het RUPES Schuurpapier of Schuurfilm, en ontvang deze morgen al in huis.

© Car Repair Online Products