• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Colad schuurpapier

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
per pagina

COLAD Schuurpapier

COLAD Schuurpapier is professioneel schuurmateriaal voor het schuren van oude verflagen, autolakken, blanke lakken en beits. Het COLAD Schuurpapier is leverbaar in ronde schijven, stroken, schuurvlies en in handpads. Hierdoor heeft COLAD een breed assortiment aan schuurpapier voor iedere toepassing en iedere gebruiker. Al het schuurpapier van COLAD is voorzien van een Velcro hechting waardoor deze op schuurmachines en schuurblokken passen met een klittenband steunpad.

COLAD Schuurschijven

De schijven schuurpapier van COLAD zijn te koop met een diameter van 75mm, 125mm, 150mm en 200mm. Alle schuurschijven zijn voorzien van een Velcro Klittenband hechting, waardoor deze op alle schuurmachines passen met deze diameter schuurpad. De rug van schuurschijf is flexibel waardoor deze de steunschijf van de schuurmachine niet aantast.

COLAD Hand Schuurpads met foam

De Hand Schuurpads van COLAD zijn voorzien van een foamlaag waarmee handmatig geschuurd kan worden. De hand schuurpads worden gebruikt bij het met de hand opschuren of matteren van oude verflagen, autolakken of beits. De foam laag zorgt er voor dat u comfortabel kunt schuren, zonder pijn te krijgen in de vingers of hand. Daarbij zorgt de foam laag er ook voor dat de druk vanuit de hand tijdens het schuren, gelijkmatig wordt verdeeld waardoor u een gelijkmatig schuurresultaat krijgt. De handpads zitten geperforeerd in een doos, waardoor ze makkelijk per stuk af te scheuren zijn en de rest van de schuurpads in de doos blijven zitten. Hierdoor blijven deze schoon en stofvrij!

Schuurvlies voor matteren

De COLAD Schuurrollen zijn gebaseerd op basis van de bekende 3M Scotch-Brite rollen. De schuurrollen van COLAD worden ook wel een schuurvlies genoemd. Het vlies is geïmpregneerd met schuurkorrels waardoor deze ideaal geschikt zijn voor het matteren van oude laklagen en verflagen. Een schuurvlies is zowel nat als droog te gebruiken!

Online COLAD Schuurpapier kopen

Koop het COLAD Schuurpapier online met extra korting tegen de laagste prijs. Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis! Hierdoor komt u nooit zonder schuurpapier te zitten!

© Car Repair Online Products