• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

3M schuurpapier

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

3M Schuurpapier

3M Schuurpapier is kwalitatief hoogwaardig schuurmateriaal voor het schuren van alle soorten materialen en oppervlakken. het schuurpapier van 3M is gemaakt van de aller beste materialen en is ontwikkeld voor professioneel gebruik. 3M heeft een uiterst groot en breed assortiment verschillende soorten schuurpapier. Van standaard schuurmateriaal tot de meest specialistische vellen schuurpapier. Zowel in de vorm van schijven, stroken als vellen om met hand te schuren.

3M Trizact Schuurpapier

3M Trizact Schuurpapier staat bekend om zijn fijne schuurkorrels en wordt gebruikt in combinatie met water of ontvetter. Het 3M Trizact Schuurpapier wordt gebruikt bij het licht opschuren of matteren van autolakken en blanke lakken i.c.m. water. Dit wordt dan ook 'Wetsanden' genoemt. Ook kan het Trizact schuurmateriaal van 3M gebruikt worden voor het licht op schuren van verven. Dankzij de extreem fijne korrel kan het 3M Trizact Nat Schuurpapier gebruikt worden voor het verwijderen van diepe krassen uit de lak.

Schuurpapier voor car-detailers en autopoetsers

Het 3M Trizact Schuurpapier is te verkrijgen in ronde schijven van 150mm en in handvellen. Hierdoor is dit type waterproof schuurpapier ideaal geschikt voor cardetailers en professionele autopoetsers om de blanke lak laag te matteren. Na het matteren van de lak kan de autopoetser of detailer de lak volledig herstellen tot een spiegelglad en diep reflecterende hoogglans.

3M Scotch-Brite Schuurpapier

Het 3M Scotch-Brite Schuurpapier is één van het meest bekende soort schuurmateriaal van 3M. Het 3M Scotch-Brite Schuurmateriaal is een niet-geweven nylon web dat geïmpregneerd is met schuurkorrels. Hierdoor kan het Scotch-Brite schuurpapier zowel droog als nat i.c.m. ontvetter of water gebruikt worden. 3M Scotch-Brite Schuurmateriaal kan gebruikt worden voor het reinigen en matteren van oude verflagen en laklagen. Het schuurmateriaal is zowel met de hand als machinaal te gebruiken!

3M Cubitron Schuurpapier

Het 3M Cubitron Schuurpapier heeft een ongeëvenaard schuurresultaat. 3M Cubitron Schuurpapier bestaat uit driehoekige mineralen. Wanneer deze slijten, breken zeer kleine fragmenten af waardoor u iedere keer opnieuw scherpe mineralen op het schuurpapier krijgt. Hierdoor schuurt u aanzienlijk agressiever en efficiënter dan met traditioneel schuurpapier.

Online 3M Schuurpapier kopen met korting

Bekijk ons ruim en breed assortiment 3M schuurpapier online op Nonpaints.com en koop voordelig het schuurmateriaal van 3M in met extra korting. Zit uw product er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder!

© Car Repair Online Products