• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Turtle Wax Color Magic

Lees meer

Turtle Wax Color Magic

Turtle Wax Color Magic is speciaal poetsmiddel met kleur pigmenten erin verwerkt. Turtle Wax Color Magic reinigt, voedt, beschermt en verzorgt lak in één poetsbeurt. Met het Turtle Wax Color Magic poetsmiddel kunt u krassen uit de lak poetsen waarbij de auto direct op glans gebracht wordt. Dankzij de pigmenten wordt er kleur toegevoegd aan de lak zodat de glans en kleur van de auto voller en intenser wordt.

5 kleuren Turtle Wax Color Magic

Turtle Wax Color Magic is leverbaar in 5 verschillende kleuren. Afhankelijk van de kleur van de auto kiest u de gewenste Turtle Wax Color Magic die past bij de lak. De 5 kleuren Turtle Wax Color Magic zijn:

 • Turtle Wax Color Magic Zwart
 • Turtle Wax Color Magic Rood
 • Turtle Wax Color Magic Wit
 • Turtle Wax Color Magic Zilver
 • Turtle Wax Color Magic Blauw

Turtle Wax Color Magic Zwart

Turtle Wax Color Magic Black is speciaal voor auto's met effen of zwart metallic lak. Dankzij de zwarte pigmenten zorgt dit poetsmiddel ervoor dat uw zwarte autolak, nóg zwarter wordt met maximale glans. Doffe plekken op uw zwarte auto worden herstelt naar de originele glans en oppervlakkige krasjes worden direct verwijderd!

Turtle Wax Color Magic Rood

Turtle Wax Color Magic Red herstelt een verweerde rode auto naar de origineel glans en kleur! Een auto met rode lak verkleurt in de loop der jaren waarbij de auto dof en roze wordt. Dankzij de pigmenten zorgt de Turtle Wax Color Magic Rood ervoor dat rode autolak er weer als nieuw uitziet.

Turtle Wax Color Magic Wit

Turtle Wax Color Magic Wit zorgt dat uw witte auto echt spierwit wordt! Dankzij de witte pigmenten wordt de lak op uw auto nog witter. Daarnaast zorgt de Turtle Wax Color Magic Wit ervoor dat uw auto een goede lakbescherming krijgt waardoor vuil en teerspetters niet zullen hechten. Dit maakt het wassen van een witte auto makkelijk.

Turtle Wax Color Magic Zilver

Turtle Wax Color Magic Zilver is een poetsmiddel voor auto's met een zilver metallic lak. Deze polish zorgt ervoor dat de zilverdeeltjes in de metallic lak beter tot uiting komen en oppervlakkige krasjes verwijdert worden. Met de Turtle Wax Color Magic Prestige Silver ziet uw zilver metallic auto er intenser en mooier uit!

Turtle Wax Color Magic Blauw

Turtle Wax Color Magic Ultra Blue voor auto's met een blauwe lak. De pigmenten in de Turtle Wax Color Magic Blauw zorgt ervoor dat de helderheid en glans van de auto versterkt worden. De blauwe kleur autolak krijgt een warmer en vollere uitstraling met een hoogglans spiegeleffect als eindresultaat.

Hoe Turtle Wax Color Magic aanbrengen?

Turtle Wax Color Magic is een auto poetsmiddel die iedereen makkelijk zelf kan aanbrengen. Volg onderstaand stappenplan om op de juiste manier de Color Magic van Turtle Wax op de lak aan te brengen en uit te poetsen voor het beste resultaat.

 1. Zorg dat de auto gewassen en droog is.
 2. Zet de auto binnen of in de schaduw (niet in direct zonlicht).
 3. Breng ter grootte van een 2 Euro munt de Turtle Wax Color Magic aan op een applicator pad.
 4. Wrijf de waxpad op de lak en maak ronddraaiende bewegingen om het poetsmiddel aan te brengen.
 5. Poets de volledige auto in met de Turtle Wax Color Magic.
 6. Wrijf hierna het poetsmiddel uit met een microvezeldoek.
 7. Klaar!
© Car Repair Online Products