• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Turtle Wax Autoshampoo

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Turtle Wax Autoshampoo

Turtle Wax Autoshampoo is een pH neutrale shampoo om krasvrij de auto te wassen. De autoshampoo van Turtle Wax is zacht voor de lak maar krachtig genoeg om een sterk vervuile auto grondig te reinigen. Dankzij de unieke formule tast de Turtle Wax autoshampoo een wax, sealant of glaze niet aan die op de lak is aangebracht. Bij CROP kunt u iedere Turtle Wax autoshampoo kopen in 1 liter 5 liter verpakking.

Alle soorten Turtle Wax autoshampoo

Turtle Wax heeft verschillende soorten autoshampoo in het assortiment. Voor iedereen is er een Turtle Wax shampoo om auto te wassen. Online op Nonpaints.com heeft u de keuze uit onderstaande autoshampoo soorten van Turtle Wax.

  • Turtle Wax MAX Power Car Wash shampoo
  • Turtle Wax Big Orange shampoo
  • Turtle Wax HS Cermaic Wash & Wax

Autoshampoo met glans effect

Turtle Wax shampoo reinigt de lak niet alleen, maar zorgt er tevens voor dat er een glanslaag achterblijft op de auto. Dankzij een unieke formule zorgt de Turtle Wax autoshampoo ervoor dat de lak volledig schoon is met direct de glans van een wax als eindresultaat. Turtle Wax autoshampoo is veilig voor ieder type auto en lak. Dankzij de 1 liter, 3 liter en 5 liter jerrycan is de Turtle Wax shampoo voordelig in prijs.

Turtle Wax autoshampoo met water beading

Turtle Wax HS Ceramic Wash & Wax is een speciale autoshampoo met water beading. Deze Turtle Wax autoshampoo heeft een formule met super hydrofobe en SIO2 polymeren dat ervoor zorgt dat water van de auto af parelt. Door de auto te wassen met de Turtle Wax HS Ceramic Wash & Wax, is de lak maanden lang beschermt tegen vuil en aanslag. Dankzij deze autoshampoo met water beading verkort u de droogtijd na het wassen.

Turtle Wax autoshampoo kopen?

Wilt u de Turtle Wax autoshampoo kopen om veilig en zonder krassen de auto te wassen? Online op Nonpaints.com kunt u kiezen uit iedere autoshampoo van Turtle Wax. Bestel voor 22.00 uur shampoo voor uw auto en ontvang deze de volgende dag in huis! Ergens anders Turtle Wax goedkoper gezien? Doe een beroep op onze laagste prijsgarantie!

© Car Repair Online Products