Sunmight by Finixa

1 product

12 24

1 product

12 24

Sunmight schuurmaterialen worden veel gebruikt in de carroserie bouw en automotive industrie. Probeer het en verbaas u over het resultaat en de kostenbesparing!!

Sunmight schuurt 2 keer sneller en kan gemiddeld 3 keer langer gebruikt worden dan van welk ander merk dan ook!!! Sunmight schuurschijven zijn niet duur in aanschaf en gebruik .

Wat maakt Sunmight zo uniek en zo performant?
Sunmight is opgebouwd uit een aantal uitzonderlijke materialen. Het is niet elk onderdeel op zich, maar juist de combinatie van al deze verschillende materialen in één product dat Sunmight zo bijzonder maakt. Een kunststof drager voor automotive toepassingen is redelijk uniek. De drager bestaat niet uit papier maar uit een pvc-film: een heel sterk materiaal dat onder andere wordt gebruikt in gelaagde ruiten en diefstalbestendige ruiten. Deze drager is niet alleen uitzonderlijk sterk, waardoor hij zelfs niet scheurt wanneer hij een uitsteeksel zoals een bumpersteun of binnenspatbord raakt, maar is bovendien ook waterbestendig, waardoor Sunmight zowel droog als nat kan worden gebruikt. Een pvcdrager is bovendien altijd perfect vlak, wat een gelijkmatige schuurkracht ten goede komt. Een papieren drager is daarentegen meer gegolfd.

Mist u een product in deze categorie en wilt u een snel antwoord? Informeer naar de beschikbaarheid via de LIVE CHAT, per telefoon +31(0)10-447.36.58 of per e-mail.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.