dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!

RUPES

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 317

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. RUPES Velcro Backing Pad for RUPES TA11 - 50mm
  RUPES 50mm Velcro Steunpad voor RUPES TA11-TA50
  € 24,20 € 20,00
 2. RUPES AK150A Planetaire Schuurmachine 150mm met Stofafzuiging
  RUPES AK150A Planetaire Schuurmachine 150mm met Stofafzuiging
  € 537,24 € 444,00 Adviesprijs € 659,45
 3. RUPES AK200A Planetaire Schuurmachine met Stofafzuiging 200mm
  RUPES AK200A Planetaire Schuurmachine met Stofafzuiging 200mm
  € 624,36 € 516,00 Adviesprijs € 762,30
 4. RUPES ANP125 Pneumatische Haakse Slijper 125mm
  RUPES ANP125 Pneumatische Haakse Slijper 125mm
  € 399,30 € 330,00 Adviesprijs € 490,05
 5. RUPES AR11S Rechte Slijper 700 Watt
  RUPES AR11S Rechte Slijper 700 Watt
  € 314,60 € 260,00 Adviesprijs € 387,20
 6. RUPES AR38 Houtrot Freesset in Systainer
  RUPES AR38 Houtrot Freesset in Systainer
  € 440,44 € 364,00
 7. RUPES AR38ES Wood Rot Cutter Set in Box
  RUPES AR38ES Houtrot Freesset in doos
  € 370,26 € 306,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 317

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

RUPES, professionele elektrische en pneumatische gereedschappen

RUPES (voluit Realizzazione Utensili Pneumatici Elettrici Speciali S.P.A.), is een Italiaans bedrijf dat zich sinds het ontstaan in 1947 heeft gespecialiseerd in de fabricage en toelevering van professionele elektrische en pneumatische gereedschappen zoals schuursystemen, poetssystemen en stofafzuigsystemen aan autoschadeherstellers, car detailers en de vakschilder.

CROP levert een groot assortiment RUPES schuurmachines, BigFoot polijstmachines, stofzuigers, afzuigcyclonen enz. tegen haarscherpe groothandelsprijzen en met 3 jaar originele fabriekgarantie. Naast elektrische en perslucht machines, levert CROP ook toebehoren waaronder schuurpapier, polijstschijven, polijstmiddelen, poetsproducten en andere accessoires.

RUPES garantie bij CROP!

Om in aanmerking te komen voor het RUPES 3 jaar garantie systeem, dient u uw aankoop te registreren op www.rupes.com en hier het garantiecertificaat te downloaden. Tevens dient u bij aanspraken op de 3 jaar garantie een originele aankoopnota, voorzien van product gegevens en aankoopdatum, te kunnen overleggen aan de RUPES servicedienst.

RUPES Bigfoot Polijstmachines

De poetsmachines van RUPES staan in de markt bekend als de RUPES BigFoot Polijstmachines. De BigFoot poetsmachines van RUPES zijn elektrisch en verkrijgbaar in zowel een excentische als roterende versie. De RUPES BigFoot Machines zijn professionele poetsmachines voor het machinaal polijsten van alle soorten autolak of andere gelakte oppervlakken. Bij CROP heeft u de ruimste keus uit alle BigFoot polijstmachines van RUPES. Op Nonpaints.com koopt u iedere poetsmachine tegen de laagste prijs met de officiële RUPES garantie.

RUPES Schuurmachines

De schuurmachines van RUPES worden gebruikt door zowel de professionele schadehersteller als de schilder, aannemer, veeleisende vakman en hobbyist. RUPES heeft verschillende soorten schuurmachines in zijn assortiment waaronder een excentrische schuurmachine die in de palm van de hand ligt, delta schuurmachine met een driehoek schuurzool, vlakschuurmachine en bandschuurmachine. Deze machines om te schuren zijn zowel op elektriciteit als perslucht te koop om aan te sluiten op een compressor. Bij CROP heeft u de keuze uit alle soorten RUPES schuurmachines tegen de scherpste prijs met officiële fabrieksgarantie!

RUPES Polijstpasta's

RUPES Polijstpasta's zijn professionele poetsmiddelen waarmee machinaal gepolijst kan worden. Deze pasta's zijn geschikt om iedere autolak te polijsten. RUPES BigFoot heeft verschillende polijstmiddelen in het assortiment. Van een zeer grove pasta voor het polijsten met een hoge lakcorrectie, tot een medium en fijne polijstpasta voor het op hoogglans brengen van de lak op de auto. RUPES BigFoot onderscheidt zijn polijstpasta's in verschillende kleuren. Hierdoor zijn ze makkelijk te herkennen!

RUPES Polijstpads

Polijstpads van RUPES zijn hoogwaardige schijven die op de polijstmachine gebruikt kunnen worden voor het machinaal polijsten van de lak op de auto. RUPES BigFoot heeft verschillende kleuren poetsschijven in het assortiment die staan voor een bepaalde hardheid. De hardheid van de foam poetsschijf bepaalt de aggresiviteit van polijsten. De RUPES BigFoot poetsschijven zijn uitstekende te gebruiken i.c.m. de machines en polijstpasta' s van RUPES.

RUPES Schuurpapier

Naast de schuurmachines zelf, verkoopt RUPES ook het bijbehorende schuurpapier. Dit schuurpapier is van hoogwaardige kwaliteit om zowel nat als droog mee te schuren. RUPES heeft voor iedere machine het bijbehorende papier om te schuren. Naast traditioneel schuurpapier, heeft RUPES ook een speciale schuurfilm. Dit is een schuurproduct op basis van een PVC film waarmee fantastisch nat geschuurd (ook wel 'wetsanden' genoemd) kan worden.

RUPES BigFoot kleding & merchandise kopen?

Bent een RUPES fan? Bij CROP kunt u naast de machines en producten, ook de RUPES BigFoot kleding en merchandise kopen! Een selectie uit exclusieve kleding, tassen en schoenen in de volledige huisstijl van RUPES zelf!

© 2020 Car Repair Online Products