RUPES

Producten 1-24 van 303

12 24

Producten 1-24 van 303

12 24

RUPES, professionele elektrische en pneumatische gereedschappen

RUPES. (voluit Realizzazione Utensili Pneumatici Elettrici Speciali S.P.A.) is een Italiaans bedrijf dat zich sinds het ontstaan in 1947 heeft gespecialiseerd in de fabricage en toelevering van professionele elektrische en pneumatische gereedschappen zoals schuursystemen, poetssystemen en stofafzuigsystemen aan autoschadeherstellers en de vakschilder.

Car Repair Online Products levert een breed assortiment RUPES schuurmachines, poetsmachines, stofzuigers, schuurpads, afzuigers etc. tegen haarscherpe groothandelsprijzen en met 3 jaar originele fabriekgarantie. Om in aanmerking te komen voor het RUPES 3 jaar garantie systeem dient u uw aankoop te registreren op www.rupes.com en hier het garantiecertificaat te downloaden. Tevens dient u bij aanspraken op de 3 jaar garantie een originele aankoopnota, voorzien van product gegevens en aankoopdatum, te kunnen overleggen aan de RUPES servicedienst.

Mist u een product in deze categorie en wilt u een snel antwoord? Informeer naar de beschikbaarheid via de LIVE CHAT, per telefoon +31(0)10-447.36.58 of per e-mail.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.