• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Euro-Mask

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Euro-Mask: professionele afdek- & maskeerfolie van CROP

Euro-Mask is het huismerk van CROP op gebied van hoogwaardige afdek- en maskeerfolie. Deze professionele folie wordt gebruikt voor het afdekken en maskeren van auto's, vrachtwagens, bestelbussen en andere voertuigen, alvorens ze opnieuw gespoten of gerepareerd worden. De plastic afdekfolie is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en bestand tegen alle soorten autolak en verf. Euro-Mask maskeerfolie is leverbaar in alle lengtes en breedtes!

Rollen Maskeerfolie in verschillende lengtes en breedtes

Euro-Mask heeft diverse rollen plastic maskeerfolie in verschillende lengtes en breedtes. Zo heeft u voor iedere auto een juiste maskeerfolie om het voertuig volledig af te dekken. Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van plastic afdekfolie in de volgende lengtes en breedtes.

  • 5 x 120 meter
  • 4 x 300 meter
  • 4 x 150 meter
  • 6 x 100 meter

Verfhechtende afdekfolie voor het maskeren van auto's

De Euro-Mask plastic maskeerfolie is verfhechtende afdekfolie die speciaal ontwikkeld is voor het maskeren van auto's. Doordat de maskeerfolie verfhechtend is, worden autolak, spuitnevel en verfspetters aangetrokken en vastgehouden op de folie. Hierdoor blijft de nevel van lak of verf niet rondhangen in de lucht, maar blijft deze vastzitten op de maskeerfolie. Hierdoor werkt u schoner en efficiënter.

Afdekfolie voor natte auto's en vochtige omstandigheden

Bent u op zoek naar een plastic afdekfolie voor natte auto's of andere vochtige omstandigheden? De Euro-Mask Air is een speciale maskeerfolie die ademt waardoor natte en lichtvochtige auto's gemaskeerd kunnen worden. Deze ademende afdekfolie van plastic voorkomt waterkringen en andere witte vlekken op de lak van de auto. Hierdoor is deze maskeerfolie met ademende werking ideaal voor de regenachtige dagen en wintermaanden.

Auto afdekken met folie voordat je lak gaat spuiten?

Wilt u de auto afdekken met folie voordat u lak gaat spuiten of lakschade wilt bijwerken? De Euro-Mask maskeerfolie is een professionele afdekfolie voor het maskeren van de carrosserie of afdekken van andere auto-onderdelen die niet gespoten dienen te worden. De folie zorgt ervoor dat verf niet doorslaat op de lak en het oppervlak beschermt is tegen verfspetters en spuitnevel.

Afdekfolie voor schilderklussen

Wilt u gaan schilderen en bent u op zoek naar een afdekfolie om de vloer, wanden of meubels mee af te dekken? De Euro-Mask afdekfolie heeft een verfhechtende eigenschap en is gemaakt van extra dik plastic waardoor het optimaal beschermd is tegen verf- en lakspetters. Dankzij de grote rol kunt het afdekfolie makkelijk uitrollen over de vloer, ramen of wanden.

Euro-Mask Afdekfolie van CROP kopen?

Wilt u het Euro-Mask plastic afdekfolie van CROP kopen om uw verfklus of spuitklus uit te voeren? Online op Nonpaints.com koopt u de rollen maskeerfolie met extra korting in tegen de laagste prijs. Naast de scherpe prijs voor het folie, hebben wij ook aantrekkelijke staffelprijzen. Hoe meer rollen afdekfolie u koopt, hoe minder u betaald!

© Car Repair Online Products