• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Airmec

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Airmec Compressoren & Luchtslangen

Airmec is fabrikant van compressoren en bijbehorende luchtslangen om perslucht in te verplaatsen naar pneumatisch gereedschap. De compressoren van Airmec zijn van hoogwaardige kwaliteit voor intensief en dagelijks gebruik. Airmec heeft verschillende perslucht compressors in het assortiment. Van olievrije compressoren tot zuigercompressors, oliegesmeerde compressoren en persluchtketels. Deze zijn zowel in vaste vorm te koop, als verrijdbare op hoogwaardige wielen waardoor de compressor gereden kan worden.

Airmec Compressor - Olievrij

Olievrije compressors van Airmec zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken i.c.m. perslucht gereedschap waar absoluut geen olie in de leidingen terecht mag komen. Denk hierbij aan spuitpistolen waar autolak mee gespoten wordt. Door een verfspuit aan te sluiten om een olievrije compressor, voorkomt u dat er olie in de persluchtslang terecht komt en kunt u de kwaliteit van de gespoten verf garanderen.

Airmec Oliegesmeerde compressors

Oliegesmeerde compressoren van Airmec zijn goedkoper dan een olievrije compressor en daardoor zeer populair voor het gebruik op de meeste pneumatische gereedschappen. Een Airmec compressor die oliegesmeerd is, is bij uitstek geschikt voor in garages, autobedrijven, magazijnen en andere bedrijfsruimtes. De oliegesmeerde compressors van Airmec staan bekend om hun hoge luchtopbrengst waardoor de zwaarste perslucht gereedschappen op de compressor kan worden aangesloten.

Geluidgedempte Compressoren van Airmec

Airmec Geluidgedempte Compressoren zijn speciale compressors die bekend staan om hun laag geluidsniveau. Deze extreem stille compressoren zijn bij uitstek geschikt voor het leveren van perslucht in ruimtes waar weinig tot geen geluid mag plaatsvinden.

Airmec Persluchtslangen met koppelingen

Naast compressoren heeft Airmec ook persluchtslangen met koppelingen in het assortiment die aangesloten kunnen worden op de compressor en het perslucht gereedschap. Deze luchtslangen vervoeren de perslucht vanuit de compressor naar het pneumatsich gereedschap. Deze persluchtslangen zijn standaard voorzien van Orion koppelingen waardoor ze direct aangesloten kunnen worden op de meeste machiens. De Airmec luchtslangen met koppelingen zijn leverbaar in een lengte van 10 en 20 meter.

Airmec Compressor laten repareren?

Heeft u reeds een Airmec compressor en wilt u deze na laten kijken of repareren? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag verder bij het repareren van uw Airmec compressor.

Airmec onderdelen voor compressor nodig?

Bent u opzoek naar onderdelen voor uw Airmec compressor? Dan kunt bij CROP terecht voor het kopen van losse onderdelen voor alle compressoren van Airmec. Als officieel dealer verkopen wij naast de compressors zelf, ook de bijbehorende onderdelen.

© Car Repair Online Products