dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!

Philips TL-lampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 adres

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. PHILIPS TL-D Super 80 Daylight Lamps - Colour 865, 25 pieces
    PHILIPS TL-D SUPER 80 Daglichtlampen kleur 865 per 25 stuks
    € 62,75 Adviesprijs € 118,75 Incl. BTW€ 75,93
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 adres

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Philips TL-lampen kopen?

Philips TL-lampen staan garant voor kwaliteit. Met de Philips daglicht TL-lampen heeft u het beste licht in uw werkplaats, spuitcabine of andere ruimtes! Deze Philips TL-lampen zijn leverbaar in iedere wattage en kleur.

Creëer beter licht met Philips

Philips TL-lampen worden gebruikt om te zorgen voor een goede verlichting in magazijnen, spuitcabines en werkplaatsen. De TL lichten zijn ontwikkeld om voor een natuurlijke daglicht vorming te zorgen.

De voordelen van de Philips TL lampen is dat u hierdoor sneller en efficiënter kan werken omdat u alles beter kan zien. Ook is het voor schadebedrijven belangrijk om goed licht te hebben om de juiste beoordeling te geven over de kleur die op de auto gespoten is. Dit voorkomt kleurverschil in het daglicht.

Verschillende soorten Philips TL-lampen

We hebben twee verschillende Philps TL-lampen. Philips TL D90 en Philips TL super 80. Het verschil tussen deze lampen is te zien aan de daglichtlamp kleur en die worden hieronder benoemd.

  • Daglichtlamp kleur 965
  • Daglichtlamp kleur 865
  • Daglichtlamp kleur 830
  • Daglichtlamp kleur 840

Alle Philips TL lampen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en wattages. Sommige TL lampen worden verpakt per 10 stuks en andere 25 stuks.

TL-lampen niet meer verkrijgbaar

Per 1 september zijn een aantal lampen door de Europese wetgeving uit de productie gehaald. Hierbij gaat het om gloeilampen, maar ook daglicht lampen met kleur 54. Als vervanging voor deze lamp hebben wij de energie zuinige kleur 865.

TL opbouw apparatuur

Naast Philips TL lampen hebben we ook bouw apparatuur waarmee de lampen opgehangen kunnen worden. De opbouw apparatuur is in verschillende maten verkrijgbaar.

© 2020 Car Repair Online Products