• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld,morgen in huis
  • Tot100 dagen retourneren
  • Laagsteprijsgarantie
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

TL-lampen

Lees meer

TL-lampen voor de werkplaats, garage & magazijnen!

TL-lampen zijn de meest gebruikte lampen voor in de werkplaats, garage of een magazijn. TL-lampen staan bekend om hun hoge lichtopbrengst en gunstige prijs. Hierdoor zijn deze TL buizen ideaal geschikt om ruimtes, werkplaatsen en spuitcabines goed te verlichten. CROP biedt een breed assortiment TL buizen in verschillende kleuren en wattages. Elke wattage buis heeft zijn eigen lengte. De lampen zijn verkrijgbaar in koel wit licht tot een stuk warmer wit licht en daglicht kleur.

Philips TL lampen

Philips Master TL-D buizen zijn de meest gebruikte TL lampen. De Philips TL buis heeft energielabel B en beschikt over de langste levensduur van maar liefst 15000 branduren. Philips TL-D lampen zijn verkrijgbaar in 18 Watt, 36 Watt en 58 Watt zodat u voor iedere armatuur de juiste buis heeft.

Daglicht kleur TL lampen kleur 965

TL-lampen in de kleur 965 staan bekend om hun daglicht kleur lichtopbrengst. Met een lichtopbrengst van 4000K, zijn deze daglicht TL buizen ideaal geschikt voor het gebruik in spuitcabines en tijdens spotrepair werkzaamheden. Deze TL lamp heeft dezelfde lichtopbrengst als echt daglicht! Hierdoor bent u in staat om reparaties en spuitwerk uit te voeren op het hoogste niveau. Dankzij energielabel A, hebben deze TL-lampen de langste levensduur van gemiddeld 20000 branduren. Wij raden u aan om daglicht TL verlichting te gebruiken in uw spuitcabine en werkplaats. Dit omdat deze lampen de hoogste lichtopbrengst hebben en deze de daglicht kleur bevatten.

Calex TL buizen

Calex TL lampen zijn scherp geprijsde TL buizen van degelijke kwaliteit. Deze lampen zijn enkel leverbaar in de kleur 865 (witlicht) en hebben een lichtopbrengst van 6500K. Deze buizen zijn ideaal om te gebruiken in garages, werkplaatsen en loodsen.

Starters voor TL lampen

Zonder een starter werkt TL verlichting niet. Een starter wordt gebruikt om een TL buis op te starten. Bij het vervangen van de TL lampen adviseren wij ten alle tijden de starters mee te vervangen voor een langere levensduur van de TL verlichting.

© Car Repair Online Products