dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!
HomeIRT infrarood stralersIRT 4-2 PC-Auto Hyperion infrarood droogstraler 12000 Watt korte golf

IRT 4-2 PC-Auto Hyperion infrarood droogstraler 12000 Watt korte golf

Bestel voor 18:00 en ontvang morgen uw pakket!
Direct leverbaar
€ 8.155,40 € 6.740,00 Adviesprijs € 8.584,95

Bestel in onze beveiligde betaalomgeving!

Specificaties

Specificaties
Art. nr. IRT4-2-PCAUTO 800400
Droogoppervlak 2.200mm x 1.500mm
Min. afstand tot paneel 600mm
Aantal cassettes 2
Roteerbare cassettes Ja
Max. horizontale cassette hoogte 2.250mm
Max. verticale cassette hoogte 2.550mm
Wattage 12.000 Watt
Voltage 380 Volt
Merk IRT
Verpakking per stuk
Categorie IRT infrarood stralers

Omschrijving

IRT 4-2 PC-Auto Hyperion infrarood droogstraler is een uiterst grote en stabiele krachtige infrarood droogstraler met een vermogen van 12000 Watt! Deze verrijdbare IRT infrarood droogstraler is speciaal ontwikkeld voor het drogen van zowel vertical oppervlakken als horizontale delen. Ze kunnen ook onder een hoek ten opzichte van elkaar gebruikt worden, bvb om rond een achterlicht schade aan de wagen te kunnen werken. Het droogoppervlak van dit toestel is ongeëvenaard!!

Het IRT 4 PC-Auto Hyperion gamma is uniek en ongeëvenaard. Geen enkel ander toestel in de markt kan tippen aan de uitzonderlijke droogprestaties en bedieningsmogelijkheden. Deze reeks toestellen richt zich afgetekend op werkplaatsen met een belangrijk volume aan herstellingen, maar tevens waar de medewerkers een hoge graad van professionalisme aan de dag leggen. Een en ander heeft te maken met het feit dat het vermogen van deze toestellen aanzienlijk werd opgevoerd (x 2), en dat de vrij eenvoudige computerinstellingen werden vervangen door een zeer volledig programmeerbare eenheid met zowel vooraf ingestelde droogprogramma’s (die echter allen bijgestuurd kunnen worden in functie van de door de lakfabrikant aanbevolen parameters) als een hele reeks vrij te programmeren droogcycli.

Deze IRT 4-2 Hyperion infrarood droogstraler is uitgevoerd met een digitale afstandsmeter en ee ncomputergestuurd drogingsproces dat ingesteld kan worden op het door u gebruikte lakmerk en product.

De IRT 4-2 PC-Auto Hyperion infrarood droogstraler is een grote, mobiele en uiterst krachtige infrarooddroger met 2 cassettes van 12000 Watt in totaal. Deze droogstraler is speciaal ontwikkeld voor het drogen van zowel verticale oppervlakken (flanken, deuren, bumpers etc.), als horizontale delen (motorkappen, kofferkleppen, daken etc.).

Een extra groot droogoppervlak op een uiterst stabiel rolstatief. Het toestel is uitgerust met een digitale afstandsmeter en een computergestuurd drogingsproces dat ingesteld kan worden op het door u gebruikte lakmerk en product.

Met de standaard geleverde afstandssensor en hologram gestuurde temperatuursensor kan men het droogproces volledig beheersen zowel wat tijd, temperatuur en zelfs de temperatuurstijging per minuut betreft!
De OCF-functie zorgt er eveneens voor dat deze toestellen tijdens het droogproces alleen de strikt benodigde energie leveren. Dit zorgt voor een beter droogresultaat bij het laagst mogelijke energieverbruik. Door slim gebruik van parabolische – en elliptische reflectoren wordt het droogoppervlak vergroot tot 1,5 m²!

De aflevering, montage en installatie worden, in overleg, verzorgd door de officiele Nederlandse importeur; CAP.

Heeft u interesse in dit product, bel of e-mail ons voor een prijsaanvraag!

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review overIRT 4-2 PC-Auto Hyperion infrarood droogstraler 12000 Watt korte golf
Uw waardering
© 2020 Car Repair Online Products