dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa!
HomeMeetgereedschapHygro-Check Digitale vochtigheidsmeter met geheugen

Hygro-Check Digitale vochtigheidsmeter met geheugen

Specificaties

Specificaties
Art. nr. 131804
Merk CROP
Verpakking per stuk
Categorie Meetgereedschap

Omschrijving

Hygro-Check Digitale vochtigheidsmeter met geheugen meet u eenvoudig, nauwkeurig en in enkele seconden de omgevingsvochtigheid. De Hygro-Check is een precisie relatieve vochtigheidsmeter met datageheugen: het perfecte instrument om de vochtigheid te helpen regelen, de productieprocessen goed te laten verlopen en de kwaliteit van uw spuitwerk te waarborgen.

De Hygro-Check is een precisie relatieve vochtigheidsmeter met datageheugen: het perfecte instrument om de vochtigheid te helpen regelen, de productieprocessen goed te laten verlopen en de kwaliteit van uw spuitwerk te waarborgen.

Met deze relatieve vochtmeter meet u eenvoudig, nauwkeurig en in enkele seconden de omgevingsvochtigheid.

Bij watergedragen lakken is een deel van het oplosmiddel vervangen door water. Hierdoor zijn de droogtijden afhankelijk van de vochtigheid in de lucht of men moet eventueel geforceerd drogen.

Om dezelfde droogtijden te verkrijgen als bij conventionele lak, mag het vochtigheidspercentage in de cabine nooit hoger zijn dan 50% bij een temperatuur van 20°C. De spuiters moeten deze waarde telkens controleren voor ze beginnen te spuiten, want de vochtigheid kan in de loop van de dag variëren. Als het vochtigheidspercentage te hoog is, volstaat het de temperatuur van de cabine te verhogen.

Hoe werkt de Hygro-Check?

  • Relatieve vochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die in een gasvormig mengsel van lucht en water aanwezig is en wordt normaalgesproken uitgedrukt als percentage. De relatieve vochtigheid van een lucht-waterdamp mengsel kan bepaald worden indien zowel de meettemperatuur als het dauwpunt van het mengsel bekend zijn. Deze benadering om de vochtigheid te meten vereist een berekening waarin de verzadigingsdampdruk als een functie van de temperatuur wordt uitgedrukt. Het resultaat van deze berekening wordt automatisch door de Hygro-Check als een relatief vochtigheidspercentage weergegeven.

Kenmerken van de Hygro-Check:

  • Zeer snel balancerend
  • Eenvoudige data opslag voor printen en analyse op de PC
  • Duurzame vochtigheid- en temperatuursensoren
  • Menutalen in Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Russisch

De Hygro-Check wordt geleverd als een complete set bestaande uit:

  • Hygro-Check vochtmeter
  • Houten koffer
  • Batterijen
  • Gebruikershandleiding
  • 2 jaar garantie

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review overHygro-Check Digitale vochtigheidsmeter met geheugen
Uw waardering
© 2020 Car Repair Online Products