• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Stofzuigerslangen

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stofzuigerslangen & verloopstukken

Stofzuigerslangen en bijbehorende verloopstukken zijn noodzakelijk voor het gebruik van een stofzuiger. Onze slangen en verloopstukken zorgen ervoor dat u een sterke en duurzame stofzuigerslang heeft voor het afzuigen van stofdeeltjes, vuil en schuurstof. Bij CROP kunt u terecht voor het kopen van stofzuigerslangen met bijbehorende verloopmoffen van de merken RUPES, MIRKA, Hamach, FLEX, Ghibli, Starmix en Lavor.

Antistatisch stofzuigerslang voor schuurstofzuiger

Antistatische stofzuigerslang is de beste slang die u kunt aansluiten op uw schuurstofzuiger. Dankzij de antistatische werking, trekt deze stofzuigerslang geen schuurstof aan tijdens het schuren. De antistatische stofzuigerslang is te koop voor uw Hamach, RUPES en MIRKA stofzuiger.

Stofzuigerslang met stroomkabel

Stofzuigerslang met stroomkabel is een speciale slang voor elektrische schuurmachines waarbij in de stofzuigerslang een elektriciteitskabel zit geïntegreerd. Doordat de stroomkabel gecombineerd zit met de stofzuigerslang, heeft u tijdens het schuren met een elektrische schuurmachine geen last van twee verschillende slangen. De stroomkabel voet de elektrische schuurmachine zodat deze te gebruiken is, waarbij de stofzuigerslang het schuurstof tijdens het schuren afzuigt. De 2 verschillende slangen zitten gecombineerd en zullen ook nooit in de knoop raken!

Verloopstuk voor stofzuiger

Wilt u de slang op de stofzuiger of schuurmachine aansluiten? Dan is een verloopmof noodzakelijk! De verloopmof ie een adapter die op de stofzuigerslang en de machine geplaatst wordt. Hierdoor worden de twee verschillende apparaten met elkaar verbonden. Het verloopstuk is universeel te gebruiken!

© Car Repair Online Products