• Het grootste assortiment van Europa!
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • Tot 100 dagen retourneren
  • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

FLEX

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

FLEX stofzuigers

FLEX stofzuiger is de meest professionele stofzuiger voor het opzuigen van stof, water, vuil en schuurstof. FLEX heeft een groot assortiment aan verschillende soorten stofafzuigers. Zo bestaat het assortiment FLEX stofzuigers uit een bouwstofzuiger, veiligheidsstofzuiger en waterzuiger. Iedere FLEX stofzuiger is online te bestellen in klasse L en klasse M.

FLEX bouwstofzuiger

FLEX bouwstofzuiger wordt dagelijks als industriële stofzuiger gebruikt in de bouw. De bouwstofzuiger van FLEX is geschikt voor het opzuigen van fijnstof, bouwstof en schuurstof. Een FLEX bouwstofzuiger is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en daardoor geschikt voor professioneel gebruik in de bouw of andere industrieën. De FLEX bouwstofzuiger is in klasse M en klasse L te bestellen.

Welke FLEX stofzuiger kopen?

Wilt u een FLEX stofzuiger kopen, maar weet u niet welke? Het is afhankelijk waarvoor u de stofzuiger van FLEX wilt gebruiken. Wilt u deze inzetten voor het opzuigen van stof en vuil? Dan volstaat de standaard klasse L stofzuiger van FLEX. Wilt u de FLEX stofzuiger gebruiken om stof tijdens het schuren op te zuigen of ander fijnstof? Dan adviseren we een FLEX stofzuiger met klasse M te kiezen.

Alle FLEX stofzuiger modellen bij CROP!

Bij CROP kunt u alle FLEX stofzuiger modellen kopen met de laagste prijsgarantie. Als officieel verkooppunt leveren wij op iedere FLEX stofzuiger de originele garantie. Op Nonpaints.com kunt u onderstaande modellen uit het FLEX stofzuiger assortiment bestellen.

  • FLEX VC 21 L MC stofzuiger
  • FLEX VC 6 L MC accu stofzuiger
  • FLEX VCE 26 stofzuiger
  • FLEX VCE 33 L stofzuiger - klasse L
  • FLEX VCE 33 M stofzuiger - klasse M
  • FLEX VCE 44 L stofzuiger - klasse L
  • FLEX VCE 44 M stofzuiger - klasse M

FLEX VC 21 L MC stofzuiger

FLEX VCE 21 L MC om stofvrij te schuren en ander fijnstof of vuil op te zuigen. De FLEX VCE 21 L MC stofzuiger wordt geleverd inclusief zuigmond, stofzuigerslang, stofzuigerzak en filters. Dank zij de sterke 1250 Watt motor kan deze FLEX stofzuiger ook water opzuigen zonder storingen. Koop de FLEX VC 21 L MC online bij CROP met de laagste prijsgarantie!

FLEX stofzuigerzakken en accessoires

Naast de stofzuigers zelf, verkopen wij ook online FLEX stofzuigerzakken en bijbehorende accessoires. Voor ieder model is er een stofzak en accessoire om het beste te halen uit uw FLEX stofafzuiger.

© Car Repair Online Products