• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

MIRKA

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. MIRKA LEROS 950CV
  MIRKA LEROS-950CV Wand- & Plafondschuurmachine 225mm - 5mm in tas
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 1.385,18 € 1.144,78 Adviesprijs € 1.721,16
 2. MIRKA LEROS-S Plafond- & Wandschuurmachine 225mm
  MIRKA LEROS-S Plafond- & Wandschuurmachine 225mm
  Waardering:
  0%
  0 beoordelingen
  € 1.310,93 € 1.083,41 Adviesprijs € 1.544,08
per pagina

MIRKA wandschuurmachine

MIRKA wandschuurmachine voor het machinaal schuren van een wand, muur en plafond. Met de MIRKA wandschuurmachine schuur je alle muren en plafonds mooi strak. Door met de MIRKA machine een wand of plafond te schuren krijg je een mooier schuurbeeld en kan je oneffenheden glad schuren. De MIRKA wandschuurmachine met stofafzuiging werkt op elektriciteit dankzij een lange stroomkabel. Deze muurschuurmachine is licht in gewicht waardoor je lang kan schuren zonder vermoeid te raken of pijn in je schouders. Bij CROP kan je de MIRKA LEROS wandschuurmachine kopen in een lang en kort model.

MIRKA LEROS

MIRKA LEROSis een professionele wandschuurmachine met excentrisch roterende beweging en velcro 225mm pad voor klittenband schuurschijven. De MIRKA LEROS wandschuurmachine heeft een schuurkop die 180° flexibel is zodat je onder een hoek makkelijk plafonds en wanden kan schuren. De muurschuurmachine heeft een krachtige motor die koolborstelloos is, waardoor hij onderhoudsvrij is. Hierdoor is de MIRKA wandschuurmachine niet gevoelig voor storingen of defecten en behoud hij constant zijn kracht.

 • MIRKA LEROS Wandschuurmachine
 • MIRKA LEROS S wandschuurmachine - kort model 88cm

Wandschuurmachine met stofafzuiging

Wandschuurmachine met stofafzuiging heeft als voordeel dat deze tijdens het schuren van een wand, het stof afzuigt door de machine naar de schuurstofzuiger. Door schuurstof af te zuigen werk je niet alleen schoner waardoor het beter is voor je gezondheid, maar wordt het schuurbeeld ook mooier. Bij een wandschuurmachine met stofafzuiging wordt het stof tijdens het schuren door de gaten van het schuurpapier gezogen, zodat schuurstof direct de stofzuiger in gaat. Hierdoor loopt schuurpapier minder snel vol en kan je langer een wand schuren met je muurschuurmachine.

Wand plafondschuurmachine

MIRKA LEROS kan ook als wand plafondschuurmachine gebruikt worden. Dankzijde lengte, ergonomisch design en het lichtgewicht materiaal, kan je met de MIRKA wandschuurmachine eenvoudig een plafond schuren. Het plafond is vaak hoog en boven je macht. De MIRKA LEROS heeft hoogwaardige features om professioneel het plafond te schuren tot het volledig strak en glad is. De kop van de MIRKA LEROS is flexibel waardoor je de schuurzool in een hoek kan plaatsen en comfortabel kunt schuren met deze plafondschuurmachine.

© Car Repair Online Products