Schuurmachines

Schuurmachines

Schuurmachine kopen? Voor het schuren van oude lak- en verflagen, primers, blanke lakken en andere ondergronden zijn schuurmachines uitermate geschikt. Bij CROP vindt u een groot assortiment in diverse soorten schuurmachines, zoals delta-, excentrische-, vlak- en bandschuurmachines. Zowel op perslucht als elektrisch.

Producten 1-24 van 217

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. MIRKA DEROS Schuurmachine 77mm - Excentrisch
  MIRKA DEROS Schuurmachine 77mm - Excentrisch
  € 395,20 Adviesprijs € 494,00
 2. EURO-LINE Excentrische Handpalmschuurmachine 150mm
  CROP Excentrische Schuurmachine 150mm - Pneumatisch
  Rating:
  100%
  € 49,50 Adviesprijs € 84,00
 3. RUPES Skorpio-E Elektrische Schuurmachine 150mm
  RUPES Skorpio-E Elektrische Schuurmachine 150mm
  € 407,00 Adviesprijs € 520,00
 4. BTC Accu Schuur- & Polijstmachine 75mm Mini
  BTC Accu Schuur- & Polijstmachine 75mm Mini
  € 57,95 Adviesprijs € 79,00
 5. 3M Excentrische Schuurmachine 150mm - Pneumatisch
  3M Excentrische Schuurmachine 150mm - Pneumatisch
  € 235,12 Adviesprijs € 313,49
 6. RUPES LS71TE + LR71TE Schuurmachine Duo-Schuurset
  RUPES LS71TE + LR71TE Schuurmachine Duo-Schuurset
  € 390,00 Adviesprijs € 495,00

Producten 1-24 van 217

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schuurmachines kopen bij CROP

Schuren kan een vervelende klus zijn. Bij het kopen van een schuurmachine moet u rekening houden met wat u wilt gaan schuren. Iedere machine heeft tenslotte zijn eigen speecialiteit. Het schuren van moeilijk bereikbare plekken, gebogen oppervlakken, hoek en randen, of grote oppervlakken. Voor iedere toepassing is er de juiste schuurmachine te koop.

Welke schuurmachines zijn te er koop?

CROP bied u een ruim assortiment schuurmachines. Van elektrische schuurmachines tot machines op lucht in combinatie met verschillende schuurzolen. Daarnaast beschikken deze schuurmachine over de mogelijkheid tot stofafzuiging.

Excentrische schuurmachine

Excentrische schuurmachine is een machine die niet alleen ronddraait, maar ook tijdens het ronddraaien een uitslag heeft. Dit noemt men een excentrische beweging. Door deze schuuruitslag krijgt u tijdens het schuren een mooier schuurbeeld. Veelal beschikken deze machines over een velcro klitteband schuurzool.

Vlakschuurmachine

Vlakschuurmachine is een rechthoekige schuurmachine met een rechte schuurzool. Deze schuurmachine is ideaal voor het schuren van vlakke oppervlakken. Deze vlakschuurders zijn te verkrijgen in een velcro klittenband zool, en een zool met klemmen waartussen het schuurpapier geklemd kan worden.

Delta schuurmachine

Delta schuurmachine is een driehoek schuurmachine die ideaal geschikt voor schilders. Dankzij de driehoek schuurzool en zijn handzame formaat, is deze delta schuurmachine ideaal geschikt voor het schuren in hoeken en randen. Veelal beschikken deze machines over een velcro klitteband schuurzool.

Bandschuurmachine

Bandschuurmachines zijn machines voor het snel schuren van grote oppervlakken. Daarnaast zijn er ook mini bandschuurmachines te koop met een lange en dunne schuurzool voor het schuren van moeilijk bereikbare plekken.

Schuurmachine met stofafzuiging: stofvrij schuren

Schuurmachine met stofafzuiging voor een optimale afzuiging van schuurstof tijdens het schuren. Deze stofafzuiging is niet alleen beter voor uw gezondheid, maar ook voor het schuurbeeld. Doordat het schuurstof wordt afgezogen loopt het schuurpapier minder snel vol en gaat uw schuurpapier langer mee!

Tweedehands schuurmachines kopen

Is een nieuwe machine iets te duur? Bij ons kunt u ook terecht om tweedehands schuurmachines te kopen. Deze machines zijn enkel gebruikt ter demonstratie op beurzen en worden geleverd met originele fabrieksgarantie. Deze selectie jong gebruikte schuurmachines verkeren in nieuw staat tegen een haarscherpe prijs.

Schuurmachines om te polijsten?

Ja, schuurmachines worden ook gebruikt om te polijsten. In plaats het plaatsen van een schuurschijf, kunt u ook een velcro klitteband polijstschijf op de steunschijf van de machine plaatsen. Dankzij de excentrische uitslag is deze machine in staat om autolak en metalen oppervlakken strak te polijsten. Let er wel op dat u het toerental goed regelt tijdens het polijsten met een schuurmachine. Deze machine is dusdanig krachtig dat u al snel te hard gaat!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.