• Het grootste assortiment van Europa!
 • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
 • Tot 100 dagen retourneren
 • Altijd voordelig geprijsd
dé Paint & NonPaint Store, het grootste assortiment van Europa! Het grootste assortiment van Europa!

Mini polijstmachines

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mini polijstmachines

Mini polijstmachines zijn klein, compact en licht in gewicht. Een mini polijstmachine heeft kleine steunpad waarop polijstpads en kleine schuurschijven geplaatst kunnen worden. Polijstmachines mini worden veel gebruikt op kleine plekken of waar standaard poetsmachines niet bij komen of minder geschikt voor zijn. Hierdoor is een mini polijstmachine ideaal om velgen, koplampen, spoilers, uitlaten, deurhandgrepen en logo’s te polijsten. Ook kan je een kleine poetsmachine gebruiken om kozijnen en deuren te polijsten. Bij CROP kan je mini polijstmachines kopen van professionele merken als RUPES, FLEX en Liquid Elements.

Wanneer mini polijstmachine gebruiken?

Een mini polijstmachine gebruiken doe je wanneer het het oppervlak klein en compact is, of wanneer je op moeilijk bereikbare plekken wilt polijsten waar een normale poetsmachine niet bij komt. Doordat een mini polijstmachine klein en licht in gewicht is, kom je op plekken waar je met een andere polisher moeilijk bij komt. Veel voorkomende plekken waarvoor je een mini polijstmachine gebruikt is bij:

 • Velgen schuren en polijsten
 • Koplampen polijsten en schuren
 • Spiegelkappen, raamstijlen, deurhandgrepen en dorpels polijsten
 • Logo’s, emblemen en kenteken polijsten
 • Spoilers en side skirts polijsten
 • Uitlaat polijsten

Mini polijstmachine op accu

Mini polijstmachine op accu is ideaal wanneer je niet afhankelijk wilt zijn van stroom of perslucht als je gaat poetsen. Dankzij de Li-ion accu heb je met de polijstmachine mini geen elektriciteit nodig. Hierdoor werkt een mini polijstmachine op accu mobiel en is deze makkelijk te gebruiken om snel lak te polijsten. Een mini polijstmachine op accu wordt ook veel gebruikt om auto koplampen te polijsten en velgen. Met de accu polijstmachine mini kan je tevens nat schuren voor het polijsten. Dankzij de sterke Li-ion accu is de mini polijstmachine krachtig genoeg om professioneel resultaat te leveren op alle soorten autolak.

Merken mini polijstmachines

Op Nonpaints.com kan je verschillende merken mini polijstmachines kopen. Deze professionele merken staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit voor het aller beste resultaat! Naast de poetsmachines zelf kan je ook terecht voor het online bestellen van mini polijstpads en accessoires voor je kleine polijstmachine. Kies o.a. uit onderstaande polijstmachines met een mini pad.

 • RUPES iBrid Nano mini polijstmachine
 • FLEX PXE mini polijstmachine
 • Liquid Elements A1000 polijstmachine mini

Excentrische polijstmachine mini

Excentrische polijstmachine mini is de meest gebruikte en beste mini polijstmachine om excentrisch roterend te polijsten. De polijstpad van de mini polijstmachine maakt tijdens het roteren een uitslag waardoor de schijf om zijn eigen as draait. Hierdoor kan je een excentrische mini polijstmachine veilig gebruiken op alle autolak. Met een mini polijstmachine excentrisch poetsen zorgt ervoor dat jij de lak kan polijsten zonder swirls of hologrammen achter te laten. Daarbij wordt de lak op de hoogste glans gepolijst voor het beste resultaat.

Velgen en koplampen polijsten

Wil je velgen en koplampen polijsten? Dan kan je dit het beste doen met een mini polijstmachine. Deze poetsmachine heeft een mini polijstpad waardoor je makkelijk velgen en koplampen kan polijsten. Het voordeel van een mini polijstmachine is dat je ook de velgenlak en koplampen kan schuren voor het polijsten.

© Car Repair Online Products